Demir'ın acı günü

AK Parti Milletvekili Mustafa Demir'in babası Mehmet Hanefi Demir son yolculuğuna uğurlanıyor

Haberler 18.11.2021 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul Milletvekili Mustafa Demirin vefat eden babas Mehmet Hanefi Demir için Fatih Camisinde cenaze namaz klnd.

Tedavi gördüü hastanede 89 yanda hayatn kaybeden Mehmet Hanefi Demir için öle vakti Fatih Camisinde tören düzenlendi.

AK Parti stanbul Milletvekili ve eski Fatih Belediye Bakan Mustafa Demir ile kardeleri Sddk, smet, Ramazan ve Sabahaddin Demir burada taziyeleri kabul etti.

DEMRN BABASI

Fatih Müftüsü Hüseyin Ban kldrd cenaze namaznda, TBMM Bakan Mustafa entop, Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Milli Eitim Bakan Mahmut Özer, AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmu, AK Parti Grup Bakanvekilleri Mahir Ünal ve Muhammet Emin Akbaolu, AK Parti stanbul Milletvekili Hasan Turan, Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln, stanbul Valisi Ali Yerlikaya, stanbul l Emniyet Müdürü Zafer Akta, stanbul l Kültür ve Turizm Müdürü Cokun Ylmaz, AK Parti stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe, lim Yayma Vakf Mütevelli Heyeti Bakan ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Bakan Bilal Erdoan, baz ilçe belediye bakanlar ile merhumun yaknlar saf tuttu.

HELALLK ALINDI

Helallik alnmasnn ardndan cenaze aracna tanan tabuta, TBMM Bakan Mustafa entop, Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Milli Eitim Bakan Mahmut Özer, Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln ve Bilal Erdoan da omuz verdi. Merhumun vasiyeti üzerine cenazenin memleketi Diyarbakrda Yeniköy Mezarlndaki einin yanna defnedilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git