Dolmabahçe'de Diyarbakır buluşması; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan kritik talimatlar!

Diyarbakırlı iş insanlarından ve milletvekillerinden oluşan bir heyet Cumhurbaşkanı vekili Cevdet Yılmaz ile görüştü. Birçok konunun ele alındığı toplantıda Yılmaz’dan dikkat çeken talimatlar geldi.

Haberler 27.09.2024 - 10:13 Son Güncelleme : 27.09.2024 - 10:13

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan vekili- Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, DOGÜNSİFED başkanı Devrim Türk, DİSİDER Başkanı Şeyhmus Akbaş ve iş insanı Aziz Özkılıçdan oluşan heyet, İstanbul Dolmabahçe çalışma Ofisinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüştü.

MASADA DİYARBAKIR VARDI

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede, Diyarbakır Silvan Projesi sulama kanalları, finansa erişim ve kamu bankaları, hızlı tren, otoyol, eğitimde yaşanan sorunlar, kentsel dönüşüm, Dicle Üniversitesi Hastanesi, Şehir Hastanesi, KOSGEB destekleri ve depremde yıkılan iş yeri konuları ele alındı.

Ensarioğlu: Kentin kalkınması için

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğluda sosyal medya hesabından görüşmeye dair notlar paylaştı.

Ensarioğlu şu paylaşımı yaptı, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmazı, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe çalışma Ofisinde ziyaret ettik. Ziyarette, Diyarbakırlı hemşehrilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını kendilerine ileterek, şehrimizin ekonomik kalkınması ve geleceğine ilişkin kapsamlı istişarelerde bulunduk.

Diyarbakırı her alanda daha ileriye taşımak için toplumumuzun tüm kesimleriyle iş birliği içinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi için Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git