'Erbakan Hoca asla dâhil olmazdı'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Necmeddin Erbakan ile ilgili tartışma üzerine, 'Erbakan Hoca altılı masada asla yer almazdı' dedi.

Haberler 08.04.2022 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniden Refah Partisi Genel Bakan Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolunun Merhum Erbakan bugün yaasayd CHPnin yannda yer alrd sözlerini deerlendirerek, Erbakan Hoca asla 60 yl sonra Türkiyenin bana bir CHPli getirme operasyonuna dhil olmazd, altl masada asla yer almazd diye konutu.

Erbakan, Temel Bey yanl pozisyonuna bir meruiyet aryor. Sokaa dahi çkamayacak duruma gelmiler ifadelerini kulland.

MANSUR YAVA ADAY OLMAZ

Zafer Partisi Genel Bakan Ümit Özdan Mansur Yava Cumhurbakan aday olsun çkn da deerlendiren Erbakan, Ankara Büyükehir Belediye Bakan Mansur Yavan adayln olas görmediini, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun adaylnn kuvvetle muhtemel olduunu söyledi.

YENDEN REFAH PARTSNN ADAYI FATH ERBAKANDIR

Erbakan, seçmenin kendilerini hiçbir ittifaka yaktramadn belirterek, seçime tek bana girmeleri halinde partisinin Cumhurbakan aday olacan ifade ederek, unlar söyledi: Anadoluyu kar kar geziyoruz ve gördüümüz u halkmz bizi herhangi bir ittifaka yaktramyor. Dolaysyla seçime tek bamza girmemiz hepsinden daha evla olacak gibi görünüyor. Bizim gönlümüzden geçen de tek bamza seçime girmek. Her iki ittifakta da problemler var.

Tasvip etmediimiz eletirdiimiz noktalar var. Bizim kendimizin tek bana girme ihtimalimiz son derece yüksek. Böyle bir durumda da Cumhurbakan aday çkartmamz yüksek bir ihtimal. Yeniden Refah Partisinin Cumhurbakan adaynn Genel Bakan olmas son derece doal.

Ana Sayfaya Git