Erdoğan: CHP parçalanmaya başladı

"CHP parçalanmaya başladı" diyen Erdoğan, "Geçmişte hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. CHP'nin başındaki zat kendisini eleştirilenleri kapı dışarı ediyor" açıklamasını yaptı.

Haberler 09.02.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Partisinin Bayburt, Giresun, Nide ve Zonguldak 7nci Olaan l Kongrelerine canl balantyla katld. Temizlik, mesafe ve maske kurallarna riayet ederek yürüttükleri kongrelerin büyük bir coku ve heyecanla gerçekletiini belirten Erdoan, millete hizmetkarl, ülkeyi daha çok kalkndrarak, büyüterek, güçlendirerek ve refah daha çok artrarak gösterdiklerini söyledi. Erdoan, AK Parti kadrolar ilk günden bugüne kadar, hep bu anlayla gece gündüz çalm, hep ayn menzile doru ilerlemitir. Hiçbir sfat hiçbir görev hiçbir konum davamza yaptmz katknn verdii manevi huzurdan daha büyük deildir, olamaz. AK Partinin ülkemizi kalkndrma ve büyütme, milletimizin huzurunu ve refahn ileriye tama yolunda verdii mücadelenin yannda olan herkese, kapmz da, gönlümüz de, yönetim kademelerimiz de sonuna kadar açktr dedi.

2023 SEçMLER KRTK ÖNEME SAHPTR

AK Partinin 18 yldr kesintisiz iktidarda bulunmasnn srrnn, milletin her bir ferdinin kendini bu çat altnda görüp hissedebiliyor olmasnda yattn vurgulayan Erdoan, Girdiimiz her zorlu mücadelede milletimizin bizi gerektiinde can pahasna sahiplenmesinin arkasnda ite bu gerçek vardr. nallah ülkemizin tarihi bir atlmn içinden geçtii u dönemde, milletimizle olan gönül bamz daha güçlendirerek yürüttüümüz mücadeleyi zafere ulatracaz. Bunun için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden seçim gününe kadar var gücünüzle sahada çalmanz ve kapsn çalmadk, derdini dinlemedik, gönlünü kazanmadk vatandamz brakmamanz istiyorum diye konutu.

Cumhurbakan Erdoan, zihnini ve kalbini, bilerek veya bilmeyerek Türkiye dümanlarna kiralam kesimlerin, bulduklar her frsatta ülkenin huzuruna, istikrarna, demokrasisine saldrdn ifade ederek, Hamdolsun bugüne kadar Allahn yardm ve milletimizin desteiyle bunlarn hiçbirine boyun emedik, emeyeceiz. Karmzdaki bu hazin tablo bizim hem ülkemize yaptmz hizmetleri sürdürmek hem de kazanmlarmz korumak için sürekli teyakkuzda bulunmamamz gerektii gerçeini teyit ediyor. çocuklarmza 2053 vizyonlarn hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiyeyi miras brakmak için daha çok çalmamz, gayret göstermemiz, daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Bu süreçte Rabiamza daha sk sahip çkmak zorundayz dedi.

HERKES KUCAKLAMAYA çALITIK

Bugüne kadar kazandklar bütün baarlara milletle ve AK Parti kadrolaryla beraber imza attklarn söyleyen Erdoan, Türkiyeyi 2023 hedeflerine ulatrmay, 2053 vizyonuyla buluturmay da yine milletimizle birlikte gerçekletireceiz. Öznesi insan olan siyasetin, icra yere 84 milyon vatandamzn gönlüdür. Basn ve sosyal medya mecralar, gönül kazanma faaliyetlerini yürüttüümüz siyasetimizin sadece duyurulma yeridir. Yapmamz gereken, her bir insanmzn kapsn çalmak, derdini dinlemek, beklentisini örenmek, yardmc olunabilecek hususlar varsa gereken irtibatlar salamak ve böylece kalplerde yer edinmektir. Bunun için de sürekli sahada olmamz art. AK Parti olarak bugünlere aziz milletimizin duas yannda, ailesinden, iinden, mesaisinden fedakarlk yapan dava erlerinin çabalaryla geldik diye konutu.

18 yllk iktidarlar döneminde farkl odaklarn tehditlerine maruz kaldklarn anlatan Erdoan, Tüm saldrlar karsnda iman varsa imkan da vardr diyerek, her türlü zorlua, yoklua, imkanszla ramen yolumuzdan geri dönmedik. Kimseyi dlamadan, kimseyi ötekiletirmeden, insanlarmz kökenine, merebine, mezhebine göre ayrmadan herkesi kucaklamaya çaltk. Bölen deil, birletiren, kutuplatran deil, kucaklatran, kardei kardee krdrmak isteyenlere inat, vatandalarmzn tamamn Türkiye ortak paydasnda buluturan bir kadro olduk deerlendirmesinde bulundu.

TEEKKÜR EDYORUM

Giresun il kongresi salonuna aslan ve kendisini annesiyle birlikte resmeden bir posteri gören Erdoan, Anacmla beraber oradaki hazrladnz tablo sebebiyle de sizlere çok teekkür ediyorum. Giresun, sizlere selam sevgi ve sayglarm özellikle ifade ediyorum. Ana gibi yar olmaz. Ayaklarnn alt öpülesi analarmzla buralara geldik. Onun için ayrca kadn kollarmz çok büyük önem tayor dedi. Erdoan, son 18 ylda girdikleri 15 seçimin tamamndan alnlarnn akyla çktklarn belirterek, Ülkemize Cumhuriyet tarihinde yaplanlarn tamamnn kat be kat fazlasn sadece 18 ylda kazandrm olmakla iftihar ediyoruz. Eitimden sala, ulatrmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarna kadar, her alanda ülkemize ça atlattmz için gurur duyuyoruz. Terör örgütleriyle mücadeleden snrlarmzn güvenliini salamaya, dostlarmzla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar, izlediimiz onurlu ve kararl politikalarla ülkemizin itibarn artrdmz için mutluyuz diye konutu.

SERGLED DKTATÖRLÜK TEK PART DEVRYLE YARIIR SEVYEYE GELD

Konumasnda CHP yönetimine yönelik eletirilerde bulunan Erdoan, unlar kaydetti: Geçmiteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü de sergilemedi. te parçalanmaya baladlar. Acaba CHP kendi hükmi ahsiyeti adna ne yapyor? Hangi projeyi üretiyor, hangi program savunuyor diye baktmzda karmza sadece koskoca bir boluk çkyor. Yine bugün nerede milletin huzuruna, toplumsal barna kasteden bir hadise varsa, arkasnda muhakkak CHP ve ürekas çkyor. Hiçbir yol, alamayacak kadar yüksekten geçmez. Bunu bilesiniz. CHPnin tek ii terazisinin kefelerine yerletirdii partileri dengede tutarak, kurduu kirli ittifakn bozulmasn engellemeye çalmaktr. CHPnin bandaki zatn, bu çarpk denkleme kar özellikle herkesi kap dar ederek sergiledii diktatörlük ise tek parti devriyle yarr seviyeye geldi. Yllarca bizi tek adamlkla suçlayanlarn dönüp dolap geldikleri yer, partilerini tek adamcaz siyasetine mahkum etmektir. Tek baar hikyesi, partisinin bana kasetle gelmek olan bir kiinin bugün CHP içindeki taciz, tecavüz, hrszlk, arszlk ilerinin üzerini örtmeye çalmasn da kendi karakterine veriyoruz.

HA CHP HA HDP! HçBR FARKLARI YOK

zmir Menemen Belediyesinin AK Parti yönetimine geçtiini hatrlatan Cumhurbakan Erdoan, Menemende neler oldu biliyorsunuz. Sonunda Menemende imdi AK Parti iktidar oldu. imdi buradan sesleniyorum; çaramba günü millete sesleni konumam izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete sesleniim olacak. Bu görüntülü millete seslenite inallah sizlere birçok güzellikleri takdim edeceim dedi.

Konumasnn son bölümünde Boaziçi Üniversitesindeki olaylara da deinen Erdoan, En büyük üzüntümüz, içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak, onlarn istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalmalardr. CHP yönetimi, artk ayyuka çkan siyasi tükenmiliklerini perdelemek için gençlerimizi kkrtmakta, sokak siyasetine sarlmaktadr. Ha CHP ha HDP! Hiçbir farklar yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar. Bu tablo bize, gençlerimize daha sk sahip çkmamz, onlarn zihinleriyle beraber gönüllerini de zenginletirecek admlar atmamz gerektiini gösteriyor. nallah önümüzdeki dönemde önceliklerimizin bana eitim ve kültür politikalarn koyarak milletimize bu hizmeti de vereceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git