FLAŞ! TBMM'de büyük kavga! Yaralı bile var

TBMM Genel Kurulu'nda, 'Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında CHP ve MHP milletvekilleri arasında kavga çıktı. Kavgada, ismi açıklanmayan bir milletvekili yaralandı.

Haberler 10.06.2020 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM Genel Kurulunda, çar ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi görümeleri srasnda CHP ve MHP milletvekilleri arasnda kavga çkt. Kavgada, ismi açklanmayan bir milletvekili yaraland.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Bakanvekili Nimetullah Erdomu bakanlnda topland. Genel Kurulda, Saytaya 5 üye seçimin ardndan CHPli Özgür Özel ile MHPli Levent Bülbül arasnda sözlü tartma çkt. çar ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi görümeleri srasnda balayan gerginlik kavgaya dönütü. Kavga nedeniyle oturuma ara verildi. Kavga, daha sonra Bakanlk Divannn arkasndaki dinlenme bölümünde de devam etti. Kavgada ismi açklanmayan bir milletvekilinin yaraland örenilirken, Meclisteki nöbetçi salk ekibi içeri alnarak yaral vekile ilk müdahale yapld. Kulis bahçesinde ise 2 ambulans arac tedbiren hazr bekletildi.

Verilen arann ardndan açlan Genel Kurulda Komisyon yerine oturmaynca birleim kapatld. CHP ile MHP arasndaki kavga ve karlkl atma Genel Kurul kapandktan sonra da bir süre devam etti. CHP ve MHPli milletvekillerini, Y Partili milletvekilleri sakinletirdi.

Ana Sayfaya Git