HDP Eş Genel Başkanı Sancar kanaat önderleriyle buluştu

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bir grup kanaat önderiyle bir araya geldi.

Haberler 02.03.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP Genel Merkezinde Herkes çin Adalet kampanyas kapsamnda gerçekletirilen buluma öncesinde açklama yapan Sancar, iyilie giden yolda en deerli rehberin adalet olduunu söyledi.

Adaletin ise eitlik ve haktan ibaret olduunu belirten Sancar, insanlarn haktan mahrum olduu ülkelerde adaletten söz edilmeyeceini vurgulad.

KANAAT ÖNDERLERYLE

Sancar, En büyük adaletsizliklerden biri haklarda, yaam artlarnda ve yaama tarznda ayrmclktr. slamn adalete büyük deer verdiini biliyoruz. slam adalet fikrini en fazla güçlendiren, en fazla savunan inançlardandr. Bu nedenle eer adaletten vazgeçilmise bu inançtan da vazgeçilmi demektir. deerlendirmesinde bulundu.

Her alanda adalet aray içinde olduklarn belirten Sancar, Adaletin dier görünümü de farkllklarn eit ekilde bir arada olmasn savunmaktr. Eer tek bir anlay empoze etmeye, dayatmaya kalkarsanz ortaya çkacak ey büyük bir hakszlk ve adaletsizlik örneidir. ifadelerini kulland.

Adaletin ayn zaman özgürlük yürüyüü olduunu dile getiren Sancar, 25 Martta slam ve Adalet bulumas gerçekletireceklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git