Hizmeti aldılar Ak Partiye geçtiler

Yıllardır belediye hizmeti almayan Sakallı Mahallesi, Bağlar Belediyesiyle hizmet alıp yüzleri gülünce, AK Parti'ye topluca katıldılar.

Haberler 28.06.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

20 yl HDP yönetiminde kaldktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiye geçen Diyarbakrn 36 ilden büyük Balar lçesinde belediyenin hizmetlerinden memnun kalan vatandalar toplu olarak Ak Partiye katlmaya devam ediyor.

Daha önce HDPye destek veren Karacada bölgesindeki 1500 nüfuslu Sakall Mahallesi sakinleri Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür ederek dev Türk bayraklar eliinde düzenlenen törenle Ak Parti rozetlerini takt.

Mahalle Muhtar Ve Vatandalar Yaplan Hizmetleri Övdü

1900 rakml Karacadan eteklerinde düzenlenen etkinliklie AK Parti Milletvekilleri, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Ak Parti l Bakan Muhammed erif Aydn, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayda vatanda katld.

Sakall Mahallesi Muhtar Hasan Kurt , 20 ylda yaplamayan hizmetlere 27 ayda kavutuklarn dile getirerek bu yüzden Ak Parti üyesi olmaya karar verdiklerini söyledi. Sakall Mahallesi sakinleri de yaplan hizmetlerden dolay Bakan Beyoluna teekkür etti.

MLLET EFEND, KENDMZ HZMETKAR EYLEDK

27 ayda ilçenin her karna hizmet götürerek krsal bölgelerde ulam ve alt yap sorununu ortadan kaldrdklarn anlatan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu durumun vatandalar arasnda güven yaratarak destee dönütüünü ifade etti.

Bakan Beyolu, öyle konutu; Balar, 20 yl boyunca hak ettii hizmetlerden mahrum braklm hizmetten yoksun kalmtr. Kadirinas Balar Halkmz hak etmedii bir Balar ile kar karyayd. Bizler AK Parti Ailesi olarak göreve geldiimiz ilk günden bugüne 20 ylda yaplmayan hizmetleri 27 ay a sdrarak ilçemizin makus talihini hep birlikte el ele ve dahas gönül gönüle vererek deitirmeye baladk. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann liderliinde partimizin kurulu felsefesi ve ilkelerine uygun olarak hiçbir ayrm yapmadan kendimizi hizmetkar milletimizi efendi görerek vatandalarmzn hem gönüllerine dokunduk hemde hak ettikleri hizmetleri kazanmaya gayret ettik ve etmeyede devam ediyoruz.

VATANDAIMIZIN YÜKSEK TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK

Hamd olsun bu süre zarfnda alt yap ve üst yap almayan hiçbir krsal bölgemizi brakmadk. 130 yerleim yerlerimize 450 km yol kazandrdk. Bugün artk vatandalarmz yaz k demeden huzur içerisinde evlerine gidebilmektedirler. Bu yaplan hizmetler vatandalarmzdan büyük teveccüh görmü olup karlnda da partimize katlm salayarak büyük AK Parti ailesinin daha da büyümesini salamlardr. Bugün de burada toplanan 1500 nufuslü mahalle sakinlerimiz bizleri barlarna basp bu katlm göstermilerdir. Huzurlarnzda her bir vatandamza tek tek teekkür ederim. Bu vesile ile bu durumun yaratm olduu yüksek motivasyonla halkmza daha fazla hizmet etmek için ilk günkü akla ve heyecanla çalmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git