İçişleri Bakanı Soylu, Akşener’i hedef aldı: Seni en iyi biz biliriz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerin yaşadığı sorunları gündeme getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak "Seni en iyi biz biliriz" dedi.

Haberler 31.03.2022 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, partisinin Meclis Grup Toplantsnda yapt konumada polislerin yaad siyasi bask ve mobingle karlatn söyledi. Polislerin bask sonucunda istifa ettiini ve intihar vakalarnn arttn belirten Akener, Peki, bu vahim durum karsnda, Bay Kriz ve usta çileri Bakan ne yapyor? Hiçbir ey dedi.

Akenerin bu sözlerinin ardndan çileri Bakan Süleyman Soylu sosyal medya hesabndan Akeneri hedef alarak açklama yaynlad. Akenere hitaben Zafiyet Hanm ifadesini kaydeden Soylu, Seni en iyi biz biliriz. Seni en iyi bildiimizi de en iyi sen bilirsin. Emniyet Tekilatmz her an baardan baarya koarken kahraman polisimiz azna hiç yakmyor... dedi.

SOYLUDAN AKENERE: ZAFYET HANIM

Emniyet tekilatnn istismar kampanyasna Akenerin de katldn iddia eden Soylunun açklamalar u ekilde oldu:

Türkiyenin bugünkü huzur ortamnda sadakat ve fedakarlklaryla katks büyük olan Emniyet Tekilatmz istismar kampanyasna, 15 Temmuz öncesi gibi kendisini müstakbel babakan atayan Zafiyet Hanm da KATILMI! Polisimize; Cumhurbakan aday aday ve avanesi ile uyuturucu taciri karalamasna, küçük ortanz HDP tarafndan beyaz toros suçlamasna ve FETÖcülerin alçak iftiralarna, meczuplarn saldrlarna ses çkaramayan Zafiyet Han anlyorum ki, Gaziantepteki kaptagonculardan kurtulamam!

ehit ailesine küfreden müptezeli koruyan, çok kymetli(!) devlet büyü çok kymetli kendi kendini atayan müstakbel babakan, O kadar zayf oynuyorsun ki; daha önce söyledim; Seni en iyi biz biliriz Seni en iyi bildiimizi de en iyi sen bilirsin. Emniyet Tekilatmz her an baardan baarya koarken Kahraman Polisimiz azna hiç yakmyor... Son üç yldr TÜK aratrmasnda Kamu Hizmetlerinde Vatanda Memnuniyetinde 1. sra Asayi Hizmetleri. Tüm aratrmalarda terör, ülkemiz sorunlar arasnda artk en alt sralarda. Türkiyenin en güvenilir kurumlar arasnda Polis en ön sralarda. Yapmak istediin ey, bir FETÖ senaryosu: Türkiyenin en güvenilir noktasna saldrmak. Baaramayacaksn Zafiyet Hanm.

Ana Sayfaya Git