İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan İmamoğlu'na: Bunlar ucuz işler

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yayımlanan görüntülerinin "MOBESE" kayıtlarından alındığı iddialarına ilişkin olarak konuştu. Çataklı, belediyeler dahil özel işletmelerin de görüntü kayıt sistemlerini kullandığını ifade etti.

Haberler 05.02.2022 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kimse kendi beceriksizliklerini, liyakatsizliklerini deyim yerindeyse Cambaza bak diyerek 48 saat boyunca uyumadan vatandan yannda olmu, çalm polisimize, jandarmamza iftira atmaya kalkmasn diyen çatakl, Bunlar ucuz iler. Herkes kendi iini yapsn, kara propagandayla, iftirayla kapatlacak eyler deil bunlar dedi.

çileri Bakanl Sözcüsü çatakl, çileri Bakanlndaki konferans salonunda düzenledii Aylk Basn Bilgilendirme Toplantsnn ardndan gazetecilerin sorularn yantlad.

HERKES KEND N YAPSIN

çatakl, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolunun, ngiliz Büyükelçi ile yemek yedii gün basna yansyan MOBESE görüntüleri ile ilgili suç duyurusunda bulunmasnn hatrlatlmas üzerine, Bu konuyla ilgili Ekrem mamolu, bir açklamada bulundu. Cumhuriyet Basavclna bir suç duyurusunda bulunduunu ve bu konunun takipçisi olacan da kendisi ifade etti. Kimse kendi beceriksizliklerini, liyakatsizliklerini, deyim yerindeyse, cambaza bak diyerek 48 saat boyunca uyumadan vatandamzn yannda olmu, çalm polisimize, jandarmamza iftira atarak örtmeye kalkmasn. Bunlar ucuz iler. Herkes kendi iini yapsn. Kara propagandayla, iftirayla kapatlacak eyler deil bunlar. Bizim arkadalarmz gece gündüz çalyorlar. Görevlerinin bandalar. Burada herkese düen de iini yapmak dedi.

KONUYU TAKP EDYORUZ

Öte yandan çatakl ayrca, Samsunda Atatürk Parkndaki Onur Antna yönelik saldrya ilikin de konutu. çatakl, 2 kii yakaland. kisinin de çok fazla suç kayd var. Bir tanesi ifadesinde o gece alkol aldn beyan ediyor. Uyuturucu kullanmadan 11, uyuturucu ticaretinden 2, kasten yaralamadan 9, taksirle yaralamadan 3, alkollü araç kullanmaktan 2, suç makinesi gibi. Gerekli ilemler arkadalar tarafndan devam ediyor. Konuyu takip ediyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git