İkinci 20 yılı hedefliyoruz

AK Parti İl Başkanı Aydın: "2’inci 20 yıllık iktidarımızı Diyarbakır’dan başlatacağız"

Haberler 28.12.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, aylk düzenledii basn toplantsnda gündeme ilikin önemli açklamalarda bulundu. Aydn, 2023 seçimleri ile birlikte 2.yirmi yllk iktidar dönemimize Diyarbakr alarak balayacaz. Bu konuda hem milletimize, hem liderimize, hem de tekilatlarmza güveniyoruz dedi.

Adalet ve Kalknma Partisi (AK Parti) Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn aylk düzenledii basn toplantsnda gündeme ilikin önemli açklamalarda bulundu. Aralk ay içerisinde ülkede özellikle döviz kurlar üzerinden meydana çkan ekonomik sorunlar olduunu belirten Aydn, pandeminin zararlarn tüm Dünya olarak görmekte olduklar süreç yaandn söyledi.

GIDA ÜRÜNLER

Özellikle tedarik zincirlerindeki kopmalar, temel gda fiyatlarnn dünya genelinde dengesizletii dönemlere kap aralam olduklarn ifade eden Aydn, Türkiye olarak, Cumhurbakanmzn liderliinde özellikle Pandemi ile birlikte Üretim odakl istihdama yönelik ekonomik model ile bu süreci halkmzn en az zararla atlatabilecei bir yol haritas ile hareket ediyoruz. Türkiye olarak kendi iç dinamiklerimizden kaynaklanan nedenlerle, ekonomi alannda saldrlara maruz kaldmzdan dolay, Gelimi Ülkelerden daha fazla mevcut durumdan etkilenmemiz de kaçnlmaz bir gerçekliktir. Özellikle döviz kurlar üzerinden yaplan bu saldrlara kar, Cumhurbakanmzn kararl duruu ile faiz lobilerine boyun emeden bugünlere geldik. Geldiimiz noktada gördük ki aslnda halkmz bu konularda Cumhurbakanmzn yönetimine ve AK Parti iktidarna güvenirse biz, ülke olarak bu süreçlerden baaryla ve büyüyerek çkacaz. Gda fiyatlarndaki frsatçlk temelli artlarn geri çekilmesi ile birlikte halkmzn daha rahat bir ekilde bu süreçleri geride brakacan görüyoruz. Hükümet olarak bir yandan stihdam konusunda gerekli bütün atlmlar gerçekletirip sizlik sorununu çözmeye çalyoruz. Bir yandan da çalanlarmz enflasyona ve artan fiyatlara kar koruma politikamz sürdürüyoruz. Asgari ücret konusunda sergilediimiz tutumu memurlara ve emeklilere de uygulayarak bu insanlarmz ile ilgili de gerekli ücret artlarn en üst oranlarda uygulayacaz dedi.

AK Parti iktidar olarak Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliinde yaklak 21 yldr ülke genelinde insanlarn yarnlarn ina etmek için mücadele ettiklerini kaydeden Aydn, Sanayiden spora, yerli sanayiden demokratik admlara onlarca konuda çok büyük devrimler gerçekletirdik. Halkmz kimin kendisinin sorunlaryla uratn, kimin derdiyle hemhal olduunu görecek ferasete sahiptir. Bizler milletimizin engin saduyusuna güveniyoruz. Bu zor süreçleri de milletimizin destei ile atlatacaz. 2023 seçimleri ile birlikte 2inci 20 yllk iktidar dönemimize Diyarbakr alarak balayacaz. Bu konuda hem milletimize, hem liderimize, hem de tekilatlarmza güveniyoruz. 20 yllk iktidarmz boyunca, nasl ki milletimize en güzel ekilde hizmet etme gayretinde idiysek, 2inci 20 yllk iktidar dönemimizde de bu hizmetleri, atlmlar devam ettirecek ve bölgesel bir güç haline gelen ülkemizi küresel bir güç haline getireceiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git