İlçe turları

AK Partililer, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluşma programına Sur ilçesi ile devam etti. Tüm Ak Parti Diyarbakır teşkilatları Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve şikayetlerini dinledi.

Haberler 05.07.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydnn organizasyonuyla tüm il kademeleri, belediye bakanlar, 16 ilçenin ilçe bakanlar, kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar ve partililerin bulunduu büyük bir kalabalk grup Sur ilçesine çkarma yapt.

Ak Parti Diyarbakr l Koordinatörü olan Adana Milletvekili Mehmet ükrü Erdinçin de katld, Diyarbakr tekilatlar, 21 ayr gruba ayrlarak Surun merkez ve köylerini içeren 21 ayr noktaya dalp ayn anda e zamanl olarak vatandalarla buluma gerçekletirdi. Bakan Aydn, Özellikle 2015 ylndaki çukur eylemlerinde terör örgütünün sergiledii hoyratlk ve alçaklk, hakikatleri gün gibi ortaya dökmütür. Örgütün yol açt ykm, hep beraber yeni batan ina ederek ortadan kaldrdk, kaldrmaya da devam edeceiz. Diyarbakr içinde adeta yepyeni bir Diyarbakr ortaya çkyor. Diyarbakr yeni bir deiim, dönüüm yayor. Biz Diyarbakrl her bir hemehrimizin kardeimizin gelecei için yarnlar için sonuna kadar mücadele edeceiz. Bizler unu çok iyi biliyoruz ki, Diyarbakrn tüm caddelerini altndan asfalt da yapsak, tüm evleri gümülerle de doldursak insanlarmzn yüreine dokunmadan hiç bir eyi baaramayz. Bu yüzden tüm gayretimiz insanlarmza birebir ulap sorunlarn dinlemek ve çözüm yollar bulmaya çalarak gönüllerine dokunmak dedi.

Heyecanla sahada olacaz

Aydn, Ak Partinin halk ve gönül hareketi olduunu anlatarak; merkez ve krsal demeden kar kar gezerek bu davann sahibi olan milletle buluarak 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacaklarn ve Diyarbakrn her köesinde varlklarn en güçlü ekilde göstermeyi amaçladklarn kaydetti. Aydn, AK Partiyle yola çkanlarn niyeti mevki ve makam deil; sadece milletin deerleri, milletin hedefleridir. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kymetli hemehrilerimizle aramzdaki gönül balarmz güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceiz diye konutu.

Renkli görüntülere sahne olan Sur bulumasnda esnaf ve vatandalar Ak Partililere büyük ilgi gösterdi. Vatandalarn bulumalarda belirttii bütün sorun ve skntlar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yollar aranmak üzere not alnd.

Ana Sayfaya Git