İlçe turu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluşma programına Diyarbakır’ın Dicle ilçesi ile devam edildi.

Haberler 06.07.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn tarafndan balatlan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluarak Dicle ilçesinde vatandalarla bir araya gelip, talep ve ikayetlerini dinledi. AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydnn organizasyonuyla, önceki dönemler Diyarbakr Milletvekili Mehmet Galip Ensariolu, Diyarbakrdaki Ak Partiye ait tüm il kademeleri, belediye bakanlar, 16 ilçenin ilçe bakanlar, kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar ve partililerin bulunduu büyük bir kalabalk grup Dicle ilçesine çkarma yapt. Diyarbakr tekilatlar, 21 ayr gruba ayrlarak Diclenin merkez ve köylerini içeren 21 ayr yerine dalp ayn anda e zamanl olarak vatandalarla bulutu.

DCLE LçESNDE PART BULUMASI

Aydn, bu ehirde AK Parti il ve ilçe tekilatlarnn kapsn çalmad, elini skmadn, halini hatrn sormad tek bir kii dahi varsa görevlerini eksik yapm demek olduunu kaydetti. Bakan Aydn, Biz hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadk. Bizlerin asl görevi, halkn rzasn kazanmak ve halka hizmet etmek için çalan bir yapya sahip olmaktr. Kazançlarmzn da kayplarmzn da sebebini arayacamz yer, ite burasdr. Beklediimizi bulamadmz yerde faturay bakalarna kesmeyecek, dönüp kendimize bakacaz, kendimizi sorgulayacaz. Hem ziyaretlerde hem de her zaman el ele olduklar esnaf ve vatandalarla gerçekletirdikleri bulumalarda çok samimi sohbetler yaptk. Bugün Dicle ilçemizdeyiz. Tekilatlarmzla saha çalmalarmza hz verdik. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Diyarbakrmza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Yapamayacamz hiçbir sözü vermedik, verdiimiz her sözün arkasnda durduk dedi.

AK Partinin Dicle programna katlan önceki dönemler AK Parti Diyarbakr Milletvekili Mehmet Galip Ensariolu ise yapt açklamada, AK Partinin kadrolar olarak bulunduklar makamlar ne olursa olsun, tekilat her zaman bir ve beraber olduklarn, bu duru da her zaman bu ekilde olacan kaydetti. Ensariolu, Tekilatlarmzla beraber yaptmz çalmalarla, Diyarbakrmza hizmet etmeye ve 2023 seçimlerine en güçlü ekilde hazrlanmaya devam edeceiz diye konutu.

Renkli görüntülere sahne olan Dicle bulumasnda esnaf ve vatandalar AK Partililere büyük ilgi gösterdi. Vatandalarn bulumalarda belirttii bütün sorun ve skntlar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yollar aranmak üzere not alnd.

Ana Sayfaya Git