İşçilerin eylemine destek!

AK Partili Belediye Başkanlarından, DEM Parti Belediyelerce işten atılan ve Büyükşehir Belediyesi önünde çadır kurup eylem yapan işçilere destek geldi.

Haberler 12.07.2024 - 12:17 Son Güncelleme : 12.07.2024 - 12:17

Diyarbakırda DEM Partili belediyeler tarafından işten çıkarılan işçilerin eylemi Büyükşehir Belediyesi önünde devam ederken, destek de sürüyor.


AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI
Hizmet İş Sendikası öncülüğünde kurulan çadırda oturma eylemi yapan mağdur işçiler, sıcak havaya rağmen hak arama mücadelesini sürdürüyor. AK Partili çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu , çadırı ziyaret ederek işçilere destek ve moral verdi.

KAHRAMAN MÜCDELEMİZ SÜRÜYOR

Belediye başkanlarına teşekkür eden Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman, kararlı bir şekilde hak arayışına devam ettiklerini söyledi.

Kahraman,Önce Bağlar Belediyesinde ardında Sur Belediyesinde eylem yaparak ekmeğinden edilen kardeşlerimiz için sesimizi duyurduk. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi önünde haykırıyoruz. Sesimizi kesmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama başaramıyorlar. Her tarafı belediye araçlarıyla kapatmışlar. Ekmeğini elinden aldıkları bu insanlardan bu kadar korkuyorlar ama bunun onlara faydası yok. Bu mağduriyetler son bulana dek kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu kutlu ve haklı mücadelede yanımızda olan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git