İşte PKK-HDP ilişkisinin tarihe geçen belgeleri

Pervin Buldan'ın "HDP ile PKK'nın ilgisi yok" açıklamaları toplumda bir karşılık bulmazken arşivlerden çıkan PKK-HDP yöneticilerinin birlikte çektirdiği kareler, Kandil'e olan ziyaretleri PKK-HDP ilişkisini tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

Haberler 22.02.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nurettin Demirta: DTP eski Genel Bakan. Selahattin Demirtan aabeyi. te Kandile defalarca giden HDPlilerin terör örgütü elebalar ile çektirdii fotoraflar;

KMLER GTMED K...

Selahattin Demirta, Nurettin Demirta, Ahmet Türk, Pervin Buldan, Aysel Tuluk, Gülten Kanak, Srr Süreyya Önder, Hüda Kaya gibi birçok HDPnin Kandile farkl zamanlarda yapt ziyaretler bu karelerle tarihe geçti.

BR AYAKLARI KANDLDE BR AYAKLARI MECLSTE!

Söz konusu HDPlilerin PKKnn yöneticilerine yönelik ziyaret ve irtibatlar bir defa deil. Farkl zamanlarda çekilmi onlarca fotorafla sabit olan HDP PKK ilikisi HDPnin adeta bir TBMMde bir Kandilde olduunu ortaya koydu.

PERVN BULDANIN KANDLDEN BR FOTORAFI DAHA

HDP e Genel Bakan Pervin Buldan milletin gözünün içine baka baka PKK ile iliki ya da irtibatmz söz konusu bile deil dedi...

te Buldann PKK ile ilikisinin belgesi.

HDP YÖNETCLERNN KANDLDEK MUTLU GÜNLERNDEN!..

HDP eski e Genel Bakan tutuklu Selahattin Demirta ve Pervin Buldan örgüt yöneticileriyle birlikte gülümseyerek çektirdikleri fotoraf.

SIRRI SÜREYYA ÖNDERN KANDL AKI!

HDPli Srr Süreyya Önder de defalarca Kandile terör örgütü elebalar ile görümeye giden ve burada binlerce masumun katilleriyle bol bol fotoraf çektiren isimlerden oldu.

HDPL HÜDA KAYA!

HDP milletvekili Hüda Kayann Kandil bata olmak üzere birçok farkl yerde birçok farkl PKKl terörist ile birlikte çektirdii fotoraflar mevcut.

HDPNN ESK SÖZCÜSÜ DRS BALUKEN

HDP eski milletvekili ve parti sözcüsü dris Baluken de Pervin Buldan ve Selahattin Demirta ile birlikte Kandil Dana giden isimlerdendi. Balukenin doal ortamda, PKK inlerinin önünde ve birlikte görümeler yaptklar masalarda çok sayda örgüt eleba ile görüntüleri bulunuyor.

APONUN PRENS SELAHATTN DEMRTA!

HDP Abdullah Öcalann 20 yln verdii bir projedir diyen Selahattin Demirta bugün tutuklu olsa da siyasi parti genel bakan iken Kandilin yolunu en çok andran isim olmutu. Demirtan boy boy Kandil fotoraflar internette mevcut.

HDPli Hüda Kayann PKKl teröristlerle bir fotoraf daha...

Ana Sayfaya Git