Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Masada hangi konular var?

Kabine Toplantısı tarihi merak konusu oldu. Son olarak Kabine Toplantısı 16 Temmuz tarihinde gerçekleşmişti. Normal zamanda iki haftada bir gerçekleşen toplantı hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak ve saat kaçta başlayacak? İşte Kabine Toplantısı tarihi ve kabinenin gündemindeki konu başlıkları.

Haberler 23.07.2024 - 12:50 Son Güncelleme : 23.07.2024 - 12:50

Kabine Toplantısı saati ve tarihi gündeme geldi. Son olarak 16 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısında dış politika ve gündem maddeleri üzerinde duruldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta başlayacak? İşte yeni Kabine Toplantısı hakkında merak edilen güncel bilgiler...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Temmuzun 16sında bir araya gelmişti. Bir sonraki toplantıya dair tarih açıklaması gelmedi ancak 29-30 Temmuz tarihlerinde Kabinenin toplanması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimize eklenecektir.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Masada olması beklenen konular arasında ise; ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele gibi başlıkların olması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git