Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.

Haberler 10.05.2023 - 00:34 Son Güncelleme : 10.05.2023 - 00:34

14 Mayısta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbulda oyunu kullanacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankarada Arjantin İlkokulunda oy kullanacak. Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Ankara çankayada oyunu kullanacak.

LİDERLERİN OY KULLANACAĞI YER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankarada Anıttepe Ortaokulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyindeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesinde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulunda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkentte T Emlak Bankası Ortaokulunda oyunu kullanacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbulda, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara çankayada Rıdvan Ege Anadolu Lisesinde, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara çankayada Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Ankaradaki çankaya İlkokulunda oy kullanacak.

Ana Sayfaya Git