Malazgirt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

 Muş’un Malazgirt ilçesinde binlerce vatandaş, Malazgirt Zaferi’nin 953’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tören alanına gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.

Haberler 26.08.2024 - 10:57 Son Güncelleme : 26.08.2024 - 10:57

Malazgirt Zaferinin 953nci yıl dönümü kutlamaları için hazırlıklar tamamlandı. Ahlattaki çeşitli etkinlik ve kutlamaların ardından helikopterle Malazgirte gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla coşkuyla bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanın, kısa sürede tören alanına gelerek binlerce vatandaşa hitap etmesi bekleniyor. Gaziantepten Malazgirte gelen Birgül Elalmış, Malazgirte geldikleri çok mutlu olduklarını belirterek, Burada olmaktan çok mutluyuz. Buralara gelmek için kilometrelerce yol kat ettik. Malazgirti görmek için geldik. Cumhurbaşkanımızı coşku ile bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Bu sevgiyi kelimelerle anlatamam. Ne mutlu bize ki Malazgirte geldik dedi.
Malazgirt kutlama etkinlikleri için Adıyamandan gelen Birsen Eren ise, Buradan kilometrelerce uzaktan Cumhurbaşkanımız ile birlikte Malazgirt zaferini kutlamaya geldik. çocuklarımla birlikte geldim. çok mutluyuz şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git