Melesli kadınlarla buluştu

Diyarbakır programının son durağı olan Silvan’a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman ve beyaz melesli (tülbent) kadınlar ile bir araya geldi.

Haberler 25.10.2022 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakır programının son durağı olan Silvana geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman ve beyaz melesli (tülbent) kadınlar ile bir araya geldi. Suna Kepolu Ataman Silvanda, Beşiği sallayanlar dünyayı sallar, beyaz melesli kadınlarız, biz de varız sloganı ile proje başlatmıştı.

ERDOĞAN SİLVANDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Önümüzde 2023 var. Ben bugün Diyarbakırı görünce çok çok mutlu oldum. Yani 70-75 bin gibi bir rakam emniyet bize verdi. Böyle bir katılım var. Ondan sonra 15 bin kişilik Sezai Karakoç Kongre Merkezinde de maşallah gençler orayı lebalep doldurmuştu. Gençlerle güzel bir sohbetimiz oldu. İnanıyorum ki 2023 Haziran Diyarbakırda bir başka olacak. Cumhur ittifakı olarak bütün Türkiyeyi dolaşıyoruz. İnşallah 2023 Haziranında sandıkları patlatmak suretiyle gereken dersi gerekenlere vereceğiz dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından ilçeden ayrılarak, İstanbula gitmek üzere Batman Havalimanına hareket etti.

Ana Sayfaya Git