Narin Güran cinayeti sonrası AK Parti'nin Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu siyaseti bırakıyor mu?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Siyaseti bırakmayı düşünüyorum" dedi. Herkesin merak ettiği son dakika bilgisinin detayları haberimizde...

Haberler 11.09.2024 - 14:48 Son Güncelleme : 11.09.2024 - 15:53

Diyarbakırda kaybolduktan sonra cesedin ulaşan ve halende faili meçhul bir cinayet olarak medya ve ülkenin gündeminde bomba etkisi yaratan Narin Güran soruşturmasındaki ilk açıklamaları ve şahsına yöneltilen suçlayıcı sourular nedeniyle son kez bir açıklamada bulunan Diyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Bilip söylemediklerimiz var ifadeleri sonrası siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

DAHA FAZLASINI BİLMİYORUM

Katıldığı yayınlarda kim yapmış olabilir sorusuna yanıtlar verdiğini, tahminlerini dile getirdiğini ifade eden Ensarioğlu, Narin cinayetine dair, Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok diye konuştu.

SİYASETİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM


Yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia eden Ensarioğlu, bunun Sözcü Televizyonu tarafından değil yurt dışından boy hesaplar ve PKK terör örgütü mensupları tarafından yapıldığını ifade ederek sözlerini sürdürdü: Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ama sosyal medyada dolaşan bir sürü başı boş insanın da yargısız infaz yapması. Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı.

KAYNAK; SÖZCÜ

Ana Sayfaya Git