Recep Tayyip Erdoğan' ın damadı Berat Albayrak kimdir? Berat Albayrak' ın kabinedeki görevi ne ? mesleği nedir?

Yeni kabine listesinde, bakan olarak enerji bakanlığı görevini üstleneceği açıklanan Berat Albayrak kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın damadı, Esra Erdoğan' ın eşi Berat Albayrak kimdir? Berat Albayrak' ın mesleği nedir?

Haberler 24.11.2015 - 16:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni kabine listesinde, bakan olarak enerji bakanl görevini üstlenecei açklanan Berat Albayrak kimdir? Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan n damad, Esra Erdoan n ei Berat Albayrak kimdir? Berat Albayrak n meslei nedir?

Yükseköretimini stanbul Üniversitesi ngilizce letme Bölümünde tamamlayan Albayrak, New Yorkta Pace Üniversitesinde finans üzerine MBA yapmtr.

1996 ylndan itibaren profesyonel meslek hayatna balayan Albayrak, 1999 ylndan beri çalk Grubunun yurtiçi ve yurtd irketlerinde çeitli görevler üstlenmitir. 2002 ylnda çalt çalk Holdingin ABD ofisinde Finans Direktörlüü ile görevlendirildi. Bu esnada New York Pace University, Lubin School of Businesste letme Yönetimi Yüksek Lisans yapt. 2006 ylnda ABDden Türkiyeye dönen Albayrak holdingin Mali ler Genel Müdür Yardmcl görevine atand. 2007 ylnda çalk Holdinge Genel Müdür olarak atanmtr.[3] Albayrak, ayn zamanda grupiçi firmalarda da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadr. Finans ve Bankaclk bilim dalnda doktorasn, yenilenebilir enerji kaynaklarnn finansman üzerine tez hazrlayarak tamamlad.

12.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann damad olan Berat Albayrak, iki çocuk babasdr. Abisi olan Serhat Albayrak ise Turkuvaz Medya Grubunun CEOluu görevini yürütmektedir.

Ana Sayfaya Git