Trabzonlu çocuk ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’daki açılışta sahneye çıkan 8-10 yaşlarındaki Berat Can Gürsoy adlı çocuk mikrofona beklenmediği bir şekilde, “Bay Kemal” diye seslenerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi, Erdoğan’ı ise övdü. Kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, CHP lideri Kılıçdaroğlu "o daha çok küçük" diye, paylaşım yaptı.

Haberler 31.01.2022 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Trabzonda yapm tamamlanan projelerin toplu açl törenine katld. Erdoan törende tam açln yaplaca srada küçük bir erkek çocuu sahneye çkt. Sahneye çkan Berat Can Gürsoy adl çocuk Erdoann elinden oyuncak araba hediyesi ald. çocuk daha sonra Erdoandan mikrofonu istedi. Mikrofonu alan çocuk, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu hakknda Bana mikrofonu verin. Arkadalar bu bay Kemal Cumhurbakan amcam karsnda kim?. O adam hain hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin dedi.

MKROFONU STED

Erdoan ve yanndaki bakanlar da Berat Can Gürsoyun anlk gelien konumalarn gülümseyerek karlad. Erdoann sorusu üzerine Gürsoy Trabzonspor altyapsndan oynadn ve madalyas olduunu söyledi.

O DAHA çOK KÜçÜK

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu ksa süre sonra Twitter hesabndan paylam yaparak, Lütfen küçük çocuumuzla ilgili haberi paylamayn, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrca tüm örgütlerimizden istirhammdr, duygularmza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun dedi.

Klçdarolunun bu açklamas sonras CHP sosyal medya hesabndan ve parti yöneticilerinin yapt paylamlar silindi.

Ana Sayfaya Git