(Video) CHP'de koltuk krizi sürüyor

Yerel seçimler öncesi parti yönetiminde taze kan isteyen değişimciler Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyor.

Haberler 20.08.2023 - 14:33 Son Güncelleme : 20.08.2023 - 14:33

Yerel seçimler öncesi parti yönetiminde taze kan isteyen değişimciler Kılıçdaroğlunu istifaya davet ediyor. Kelam Kılıçdaroğlunun seçim hezimeti sonrası değişim seslerine kulak tıkaması ise parti içinde krize neden oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özelin başlattığı değişim hareketi CHPde Kılıçdaroğlunun istifa etmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğlanın Bodrum ilçesinde bir programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Özgür Özel, seçimin kaybedildiğini ve gereğinin yapılması gerektiğini dile getirdi. Programda kendisine sorulan sorulara net cevaplar veren Özgür Özel, partideki durumu Sezen Aksunun Masum değiliz hiçbirimiz şarkısı ile özetlemek istediğini belirterek, Kaybettik gereğini yapmak lazım. Sıkışınca Milli Mücadeleden, Atatürkten bahsederek alkış alarak ilerlenemez dedi.

CHP içinde gitgide parti içi demokrasinin azaldığını, denge ve denetleme mekanizmalarının zayıfladığı süreçler yaşandığını ifade eden Özel, kaybedilen seçim sonrası Kılıçdaroğlunun istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git