Azmin, sabrın adıdır kadın!

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, ‘Her gün kadınlarımız ile birlikte onların süreçlerinde yanlarındayız’ diyerek Kadınlar Günü’ne özel mesajlar verdi…

Haberler 09.03.2022 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Prof. Dr. Öner, Öncelikle kadnlarn daha özgür ve saygnn sonsuz olduu bir dünyay herhalde en çok ben isterim. çünkü iimiz kadn sal. Bizler kadn sal anlamnda elimizden ne gelirse yaparken kadnlarmzn da bu noktada kendilerini ihmal etmemeleri de bizlerin en çok istedii ey. Bu özel günde öncelikle onlardan isteimiz; kendi bedenlerinin, ruhlarnn farknda olmalardr. Kadn annedir. Kadn öretmendir. Kadn ailedir. Kadn huzurdur. Kadn mutluluktur. Ksaca kadnlarmz bizim hayatmzda her eydir. Bu anlamda bir hekim olarak, bir kadn doum uzman olarak ilk beklentimiz, tbbi anlamda düzenli kontrolleri ve jinekolojik muayeneleridir.

MÜCADELENN, AZMN, SABRIN ADIDIR KADINLARIMIZ

Kadn Hastalklar, Doum ve Tüp Bebek Uzman Prof. Dr. Gökalp Öner, Bir de anne olmak için çabalayan, umutla gebelik haberi alaca günü bekleyen kadnlarmz var. Her gün onlarla birlikteyiz. Her gün bambaka hikayeler dinliyor, birlikte alyoruz. Ve o gözlerle ne görüyorum biliyor musunuz? Kocaman bir umut. Mücadelenin, azmin, sabrn addr kadnlarmz. te benim her gün gözlerinde umudu gördüüm o umut ile iime daha da sarldm, o güçle de birçok çocuk sahibi olmak isteyen anne adaylarma anne olmalarna vesile olmam da benim en büyük mutluluumdur diyor.

KMSEY DNLEMEYN

Bir tüp bebek hekimi olarak, umutla bizlere bavuran tüm anne adaylarma, kadnlarmza en büyük tavsiyem udur ki; öncelikle o kadar güçlüsünüz, öyle güzel mucizelere vesile oluyorsunuz ki, sakn çocuk istemi tedavi sürecinizde d seslere kulak vermeyin. Kayg sizlerin en büyük düman! diyen Prof. Dr. Gökalp Öner, tedavi sürecindeki anne adaylarna öyle seslendi:

STRES TEDAVNN ÖNÜNDEK EN BÜYÜK ENGEL

Kayglarnz, korkularnz bir tarafa brakn. Siz muhteem varlklarsnz. Her eyi yapabilecek güce sahipsiniz. Hayatnzda hiçbir zaman umutsuzlua yer olmasn. Stres, tedavinizin önündeki en büyük engeldir. çinizdeki umudun n hiç söndürmeyin. Kendinizi motive edin. Mücadeleye devam edin. Hiçbir ey için geç kalmadnz. Kendinizde o gücü hissedin. Derin bir nefes alp yolunuza devam edin korkusuzca. Kadnlar Gününüz kutlu olsun güçlü, mücadeleci, azimli kadnlar.

Ana Sayfaya Git