Kırmızıya dönen Diyarbakır'da zabıtayı gören, maskeyi taktı

SAĞLIK Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre, her 100 bin kişide 117,36 kişiyle 'sarı'dan 'kırmızı' kategoriye dönen Diyarbakır'da ekipler, denetimlerini artırdı. Kentin kalabalık bölgelerinde denetim yapan zabıta ekiplerini görenler ise ceza ve uyarılar nedeniyle hemen maskelerini taktı.

Haberler 22.04.2021 - 01:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakanlnn açklad son verilere göre, her 100 bin kiide 117,36 kiiyle sardan krmz kategoriye dönen Diyarbakrda ekipler, denetimlerini artrd. Kentin kalabalk bölgelerinde denetim yapan zabta ekiplerini görenler ise ceza ve uyarlar nedeniyle hemen maskelerini takt.

Salk Bakanlnn yaymlad risk haritasnda çok yüksek riskli iller arasnda yer alan Diyarbakrn cadde ve sokaklarnda younluk sürüyor. Sosyal mesafe kuralnn yeterince uygulanmad caddelerde dolaanlarn maskelerini ise çene altnda tuttuklar gözlendi. Caddelerde oluan younlukla birlikte Yeniehir Belediyesi zabta ekipleri de denetimlerini artrd.

Ekipler, Yaar Kemal Caddesinde toplu tama araçlar ve taksilerde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapt. Zabta ekipleri, younluun yaand yerlerde maske ve sosyal mesafe konusunda uyarlarn sürdürürken, bu srada baz kiilerin de ceza ve uyarlar nedeniyle hemen maskelerini taktklar gözlendi.

Ana Sayfaya Git