Trafik kazası yatağa bağladı, hayatı karardı

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu yatalak kalan 23 yaşındaki Şerif Timur, tedavi olmak istiyor.

Haberler 01.05.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopide yaayan 23 yandaki erif Timur, 8 ay önce geçirdii trafik kazas sonucu yaralanarak, bacana 2 platin takld. Evlendikten bir ay sonra geçirdii trafik kazasnn ardndan çalt pastanedeki iine de dönemeyen erif Timur, tedavi masraflar ve ev kirasn da ödeyememeye balad. erif Timur, önümüzdeki hafta ameliyat için Diyarbakra gitmesi gerektiini, ancak maddi imkanszlklar nedeniyle gidemeyeceini söyledi.

HAYATI KARARDI

Yetkililerden kendisine yardm edilmesini isteyen Timur, Sa ayamda ar krklar olutu. Krklarn iyilemesi için ikinci bir ameliyat olmam gerekiyor. Engelli olduum için yataktan kalkamyorum. Herhangi bir gelir kaynam yok. 8 aylk sürede Silopi Kaymakaml tarafndan bana yardm yapld. Yetkililerden yardm etmelerini istiyorum dedi.

erif Timuru evinde ziyaret eden Silopi Engelliler Yardmlama Dayanma ve Destekleme Dernei Bakan Abdullah Süer, talihsiz gencin evlendikten ksa bir süre sonra geçirdii kaza sonras 8 aydr yatalak olduunu belirterek, yetkililerin yardm etmesini istedi.

Ana Sayfaya Git