Tüp Bebek Merkezini Hayata Geçiriyoruz

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, üniversite bünyesindeki hastanelerin sorunlarını. hizmet kapasitesini ve üniversite hastanesinin halka sunduğu hizmet kalitesini arttırmak için yeni projeler geliştirdiklerini belirterek, bu projelerden birinin Tüp Bebek Merkezi Projesi olduğunu söyledi.

Haberler 23.12.2016 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

En gelimi cihazlarla donatacaz

Dicle Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde Tüp Bebek Merkezi açlacan belirten Bahekim Prof. Dr. Gökhan Krba, Rektörümüz Prof. Dr. Talip Gül Hocann Tüp bebek merkezi projesini hayata geçiriyoruz. Aslnda bu çok uzun yllar önce yaplmas gereken bir projeydi. Ana binamzn eski acilinin yarsn ameliyathaneye katacaz, mevcut ameliyathanemizi daha da büyüterek modernize edeceiz. Bu acilin dier yarsn da Tüp Bebek Merkezi yapacaz. çocuk sahibi olmak isteyen anne babalar hastanemizde hizmet alabilecekler. Tüp Bebek Merkezimizi en gelimi teknoloji ile donatacaz. uan bunun için gerekli olan yetimi kadromuz var, projesi de çizildi. Yaknda ihaleye çkacak ve ok ksa bir süre içerisinde Tüp Bebek Merkezimiz Diyarbakrda hizmet vermeye balayacak. dedi.

Kadn doum klinii yenilendi

çok ciddi bir proje ile Kadn Doum kliniini yenilediklerini belirten Krba: Kadn Doum Kliniimizin modernize çalmalar bitti ve faaliyete geçti. Bunun için 1.5 milyon tl. gibi bir para harcand. çok güzel, modern, temiz, prl prl bir yer yapld. Gönül istiyor ki, bütün klinikleri böyle yenileyebilelim. Ancak bunun için ödenek lazm. Yatarak tedavi gören hastalara yer bulmak lazm. Yani onlar bir yere tayp klinikleri yenilemek gerekir. Buda epeyi sknt yaratyor. eklinde açklad.

Ana Sayfaya Git