1 TL’ye maç bileti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 19 Şubat Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda İnegölspor’la yapacağı kritik karşılaşmanın bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.

Haberler 18.02.2022 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bundan sonra yapacaklar tüm maçlarn büyük önem tadn belirten Kulüp Bakan Turan lgin, amaçlarnn aileleri tribünlere çekmek ve iç saha maçlarn taraftar desteiyle oynamak olduunu kaydetti.

negölsporla oynayacaklar maçn önemine dikkat çeken lgin, bilet fiyatlarn sembolik olarak 1 TL belirlediklerini söyledi. lgin, Takm olarak bundan sonra oynayacamz bütün karlamalar final havasnda görüyoruz. Bu zorlu süreçte taraftarlarmzn ve kadim Diyarbakr halknn desteine ihtiyacmz var. 33 bin kiilik Diyarbakr Stadyumunda taraftarlarmzn youn ekilde olmas bizim için avantaj, rakiplerimiz için de ciddi bask unsuru olacaktr.

19 ubat Cumartesi günü saat 13.00te oynayacamz negölspor karlamasnn bilet fiyatlarn onursal bakanmz Feyzi lhanlnn desteiyle tüm tribünler için 1 TL olarak belirledik. Bütün halkmz aileleri ve çocuklaryla beraber tribünlere davet ediyoruz. Hava artlarnn da güzel olmas vesilesiyle hem takmmza destek verelim, hem futbolun tadn çkararak güzel bir gün geçirelim dedi.

Ana Sayfaya Git