A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. 28 futbolcunun bulunduğu A Millî Takım aday kadrosunda, Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ise ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı

Haberler 30.08.2024 - 17:33 Son Güncelleme : 30.08.2024 - 17:33

A Milli Takımımızın 2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta 6 Eylülde deplasmanda Galler ve 9 Eylülde İzmirde İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montellanın belirlediği aday kadro şöyle;

Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan çakır, Abdülkerim Bardakcı, çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki çelik, Hakan çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Umut Nayir

28 futbolcunun bulunduğu A Milli Takım aday kadrosunda, Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ise ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

A Milli Takıma davet edilen oyuncular, 2 Eylül Pazartesi günü saat 12.00den itibaren TFFnin Rivadaki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde toplanmaya başlayacak. İlk çalışmasını da aynı gün saat 18.15te yapacak Ay-Yıldızlılar, Galler karşılaşmasının hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek.

A Milli Takım kafilesi, 5 Eylül Perşembe günü saat 10.45te TFF Hasan Doğan Mill Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilecek Galler maçı öncesindeki resmi antrenmanın ardından saat 15.00te Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla Cardiffe gidecek.

Ay-Yıldızlılar, aynı gün TSİ 21.45te Galler maçının oynanacağı Cardiff City Stadyumunda kısa bir yürüyüş yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve bir futbolcumuzun stadyumda düzenleyeceği basın toplantısı ise TSİ 22.00de başlayacak.

Galler - Türkiye müsabakası, 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45te oynanacak ve TV8 ile Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

A Milli Takımımız, İzlanda karşılaşması için 7 Eylül Cumartesi günü TSİ 17.45te THYye ait uçakla Cardifften İzmire geçecek.

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve bir futbolcumuz, maçın 8 Eylül Pazar günü saat 13.45te Gürsel Aksel Stadyumunda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resm antrenmanını da bu statta saat 18.15te yapacak.

9 Eylül Pazartesi günü TSİ 21.45te başlayacak Türkiye - İzlanda mücadelesi, TV8 ve Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git