Adaletspor, Play-Off’taki ilk maçında berabere kaldı

Diyarbakır 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Adaletspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off'ta oynamaya hak kazandı. Play-Off’un ilk karşılaşmasında Eğil Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Adaletspor golsüz beraberlik ile bir puan almayı başardı.

Haberler 09.05.2022 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR (HA) - Diyarbakr 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakr Adaletspor, bir üst lige çkmak için Play-Offta oynamaya hak kazand. Play-Offun ilk karlamasnda Eil Gençlikspor ile kar karya gelen Adaletspor golsüz beraberlik ile bir puan almay baard.

Süper Amatöre çkmay hedefleyen Diyarbakr Adaletspor, Play-Offtaki ilk karlamas olan güçlü rakibi olan Eil Gençlikspor ile golsüz berabere kalarak bir puan almay baard. Seyrantepe ilbe Stadnda gerçekleen karlamaya Adaletsporlu sporcular önceki gün trafik kazasnda hayatn kaybeden Diyarbakr Adalet Komisyonunda görevli personel Mehmet Ali Demirtan ansna siyah bandajla çkarken, Adaletspor yöneticileri de karlamay izlemek için tam kadro hazr bulundu.

Süper Amatör yolunda güçlü rakipleri karsnda bir puan aldklarn belirten Diyarbakr Adaletspor Bakan Basavclk Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, Play-Off ilk maçmz Eil Gençlikspor ile oynadk. stediimiz gibi olmasa bile genelde karlama iyi geçti. Galibiyeti alamadk ancak karlama gayet çekimeli geçti güzel bir maç oldu. Adaletspor olarak sporcularmz karlamaya siyah bandaj ile çktlar. Bunun sebebi de bizim adliye personellerimizden Mehmet Ali Demirtan geçirmi olduu trafik kazasnda vefat etmesi nedeniyle kendisine vefa borcu olarak ve taziyemizi iletmek maksadyla çktk. Bundan sonraki Dicle Gençlik maçna bakacaz. nallah ksmet olursa play-offta baarl olup bir üst lige Süper Amatöre çkacaz diye konutu.

Öte yandan, karlama öncesi Adalet-Sen üyeleri hem futbolculara hem karlamay izleyen taraftarlara ve takm yöneticilerine tatl ve içecek ikramnda bulundu.

Ana Sayfaya Git