Adaletspor, play-off'u garantiledi

Diyarbakır 2. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Adaletspor, Lice Kayaspor’u 3-1 yenerek, normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off’a kalmayı garantiledi.

Haberler 01.04.2022 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seyrantepe Stadnda oynanan maç Ömer, Eyüp ve Vedatn golleriyle kazanan Diyarbakr Adalespor, puann 35e çkartrken, 14 maçta 51 gol att, 9 gol yiyerek averajn 42 olarak belirledi. Alnan galibiyet ile sezonun bitmesine 2 hafta kala play-offa kalmay garantilediklerini dile getiren Diyarbakr Adaletspor Bakan Basavclk Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, elde edilen baarnn önemine deindi.

Sezonun bitimine 2 hafta kala play-offu garantilemenin önemli bir baar olduunu dile getiren Özkan, Birinci hedefimiz olan play-offa kalmay sezonun tamamlanmasna iki hafta kala garantiledik. Artk play-offta baarl olup Süper Amatör Ligine katlmak istiyoruz. Bunun içinde çok çalp baarl olmaya çalacaz. Diyarbakr Adaletspor olarak ikinci sezonumuzda da bir üst lige çkmak için play-off maçlar oynamaya hak kazandk. Son iki maçmza da çkp baaryla oynayp, daha sonra 6 takmn katlaca play off maçlarnda da baarl olup bir üst lige çkmay planlyoruz. Play-offu garantilememiz erken oldu, zor bir gruptaydk ama baarl bir mücadele sonucunda, sporcularmzn emei, hocalarmzn emeiyle ligin bitimine 2 hafta kala garantilemi olduk dedi.

Kendilerine bu yolda destek olan herkese teekkür ettiklerini sözlerine ekleyen Bakan Özkan, Her grubun ilk iki takm play-off oynayacak. Üçüncü ve dördüncü takmlar ikinci amatörde kalacak, son be takm bir alt lige düecek. Her gruptan çkan iki takm play offta 5 maç yani birbirleriyle birer maç oynayacak ve ilk dörde girecek takm bir üst lige, yani Süper Amatöre çkacak. Bizde Adaletspor olarak Süper Amatöre çkacak takmlar arasnda yer alacamza inanyoruz. imizi daha sk yapacaz. Bize bu yolda destek olan ve her zaman yanmzda yer alan gönül dostlarna teekkür ediyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git