Akcan umut dolu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler’de Teknik Direktörü Ahmet Akcan, arzuladıkları mücadeleci ruha ulaşmaya başladıklarını söyledi.

Haberler 06.12.2017 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Keçiörengücü galibiyetini deerlendiren Akcan, göreve geldii günden beri takmn mücadeleci görüntüye gelmesi için çaba gösterdiine dikkat çekerek bu maçta bunun sinyallerini gördüünü belirtti. Akcan, stediimiz görüntü buydu. Mücadele eden, pes etmeyen ve bunu sahada fazlasyla hissettiren takm olmak. Önemli bir rakibe kar bunu baardk. 10 kii kaldktan sonra sknt yaadk ama oyuncularmz 2-3 kiilik mücadele ederek üstesinden geldi. Tüm oyuncularm kutluyorum. Hep üstüne koyarak ilerleyeceiz. Taraftarlarmza u sözü veriyorum. Amedspor arzuladklar ruhla oynayacak ve sezon sonunda bugünkü durumdan çok daha iyi yerde olacak. Bunun ad ampiyonluk mu baka ey mi olur onu zaman gösterecek dedi.

GENç OYUNCUNUN BAARISI

Genç oyunculara deer veren bir anlaya sahip olduunu dile getiren Akcan, Keçiörengücü maçnda süre alan 2 genç futbolcunun kendisini memnun ettiini vurgulad. Akcan, Gençler bu kulübün gelecei, umududur. Onlara her zaman güvenmek lazm. Ben ahsen bunu çok deerli görüyorum. Mahsun ve Yusufu Keçiörengücü maçnn kritik bölümünde sahaya sürerek özgüven ve cesaret alamak istedik. Onlar da bizi mahcup etmediler. Genç oyuncular kazanmak için cesaretle oynatmak lazm. Bundan sonra da gençlere yer vermeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git