Alt yapıya yatırım yapan kulübün saha isyanı

Diyarbakır'da son yıllarda ait yapıya yaptığı yatırım ve yetiştirdiği oyuncularla dikkat çeken Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden takımlarına antrenman için bilinçli olarak saha verilmediğini öne sürerek Gençlik Ve Spor Müdürlüğü görevlilerine tepki gösterdi.

Haberler 12.09.2024 - 12:25 Son Güncelleme : 12.09.2024 - 12:25

Kulüpler arasında ayrım yapıldığını iddia eden kulüp başkanı Ahmet Süer, Bazı kulüplere canları istediği gibi saha tahsisi yapıyorlar ama söz konusu biz olunca engel oluyorlar. Bizim günahımız ne, çocuklarımızın günahı ne? sözleriyle tepki gösterdi.


Tüm yaş kategorilerinin yanı sıra Süper Amatör Futbol Liginde de mücadele eden ve bu alanda Türkiyenin en genç Süper Amatör Ligi takımı unvanına sahip olan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, büyükler kategorisinde İdman yapacak tesis bulamıyor.
Kulüp Başkanı Ahmet Süer, Seyrantepe Spor Salonundaki sahanın kendilerine bilinçli olarak verilmediğini ileri sürerek bu duruma sert tepki gösterdi.


Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü imkanlarının herkese eşit uygulanması gerektiğini belirten Süer,Belediye takımları dahil herkese veriliyor ama bizim gibi kendi imkanlarıyla spora ve gençlere hizmet edenlerden esirgeniyor. Bu kadar çocuğu sokaklardan alıp spora kazandırmakla hata mı yapıyoruz, suç mu işliyoruz? Sayın valimizin sporu ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyoruz. Art niyetli olan Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü içindeki bazı görevlileri ve saha sorumlularının tutumlarından şikayetçiyiz. Emek veren bizlerin hevesini kırmaktan, bu çocukların önünü kapatmaktan vazgeçtin diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git