Amedspor ligin yeni lideri olabilecek mi?

TFF 1’inci Lig’in 8 haftasında zirve el değitirmeye devan ediyor. Sakaryaspor’u 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirve yeniden şekillenecek.

Haberler 06.10.2024 - 19:20 Son Güncelleme : 06.10.2024 - 19:24

TFF 1inci Ligin 8 haftasında zirve iki defa el değiştirdi. Erzurumsporun liderliği bir gün sürdü. Sakaryasporu 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirvenin nasıl eldeğiştireceği merak ediliyor. Trendyol 1inci Ligde devlerin zirve kovalamacası sürüyor. Büyük bir heyecana sahne olan 8. Hafta maçlarına devam edildi. Cuma akşamı Bolusporu konuk eden Erzurumspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve maç fazlasıyla zirvenin yeni sahibi oldu. Dün akşam İstanbul ekibi ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. 12 puanlı Karagümrük Sakaryaspora 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

ZİRVE NASIL OLACAK?


Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği 1. Ligde bu akşam iki önemli maç oynanacak. İstanbulspor evinde Kocaelisporu konuk edecek. Maçın başlama saati 19.00. Bu maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda Amedspor büyük şans elde edecek.

AMEDSPOR ZİRVE İçİN SAVAŞACAK

12 puanla 6. Sırada yer alan Diyarbakır temsilcisi Amedspor ise bu akşam Eroksporu konuk edecek. Diyarbakır Stadyumunun bakımda olması nedeniyle maç Antalyada oynanacak. 19.00da başlayacak olan maçı binlerce Amedspor taraftarının izlemesi bekleniyor. Amedsporun 3 puanla ayrılması durumunda gol avantajı ile zirveyi eline alabilir.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git