Ankaraya Akın Akın!

Spor Toto 3. Lig Play Off final maçında bugün Ankara’da Ofspor ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor’a destek olmak için taraftarlar Ankara’ya götürülecek.

Haberler 14.05.2016 - 09:34 Son Güncelleme : 14.05.2016 - 09:34

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, taraftarların yarınki final için Türkiyenin birçok yerinden Ankaraya akın edeceği ve Diyarbakırdan 5 otobüsün kaldırılacağı belirtildi. Açıklamada, Diyarbakırın yanı sıra Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Mersin ve Adana gibi şehirlerden otobüslerle toplu olarak maça gidilecek. Diyarbakırdaki taraftarlar için Ticaret ve Sanayi Odası 2, Ticaret Borsası 1, Diyarbakır Mercedes Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ 1, AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu 1 otobüs tahsis etti. İzmirdeki taraftarlar için ise iş adamı Azad Kızılın 1 otobüs tahsis ederek sorunu çözdü. Diyarbekirspor, taraftarlara ücretsiz araç tahsis eden kurumlara ve kişilere teşekkür ediyoruz.

BİLET FİYATLARI AçIKLANDI

Tarihi final için bilet fiyatları 5 TL olarak açıklandı. Bilet satışlarına dün 19 Mayıs Stadında başlandı. Diyarbakırsporu desteklemeye gelecek taraftarlara kapalı B tribünü ve saatli kale arkası tribünü ayrıldı. Maçın ardında 2.Lige çıkan takıma kupası TFF yönetimi tarafından statta verilecek. 90 dakikalık sürede eşitlik bozulmazsa 15er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Burada da eşitlik bozulmazsa şampiyonu seri penaltı atışları belirleyecek.

ÖZKALFA YÖNETECEK

Öte yandan Merkez Hakem Kurulu (MHK), geçmiş yıllarda yaşanan hakem hataları nedeniyle 3.Ligden 2.Lige yükselme final maçlarında Süper Lig hakemlerini görevlendirdi. Diyarbekirspor-Ofspor mücadelesini İzmir bölgesi Süper Lig hakemi Tolga Özkalfa yönetecek. Saat 17.00da başlayacak maçta İzmirden İbrahim Bozbey ve Hüsnü Emre çelimli yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4. hakemi ise Manisadan Tolga Kadaz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır