Aziz Yıldırım'dan, Ali Koç'a hakem eleştirisi: “Sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç’un hakemlerle ilgili sözlerini hatırlatarak, “İzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yıl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler” dedi.

Haberler 24.05.2024 - 13:12 Son Güncelleme : 24.05.2024 - 13:12

Fenerbahçe Kulübünde, 30-31 Mayısta çoğunluk sağlanamazsa 8-9 Haziranda yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım, Silivri ve çevre Dernekler Buluşmasında kongre üyeleriyle bir araya geldi. Ataşehirde bulunan ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının maçlarını oynadığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ile ilgili Başkan Adayı Yıldırım, Gelince ilk iş olarak Bahçeşehir Basketbolun sözleşmesini feshedeceğim. Onların eski tweetlerini gördüm. Fenerbahçenin sahasında Fenerbahçeden başka kimse oynayamaz açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koçun dün düzenlediği basın toplantısında borçlarla ilgili, 31 Mayıs 2018de 3 milyar 180 TL olan borcumuz, bugün enflasyonla 23 milyar 610 milyon TLye geliyor sözlerine yanıt veren Yıldırım, şunları dile getirdi:
Borcu sayıyorlar ama gelirleri bana yazmıyorlar. Stadı 100 milyon Dolara yaptık. Yılda 40 milyon dolar geliyor. Borcu yazıyorsun, onu da bana yaz diye konuştu.

Ben şampiyonluk sözü veriyorum
Ali Koçun futbol A takımıyla alakalı söylediklerini de eleştiren Aziz Yıldırım, Şampiyonluk sözü vermiyorum. Ben varken şampiyon yapmayacaklar diyor. Neden adaysın o zaman? Ben şampiyonluk sözü veriyorum ifadelerini kullandı.

Sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut
Yıldırım, mevcut yönetimin yaptığı iyi şeylere teşekkür ederken, daha sonra ise hakemlere değindi. Başkan Adayı Aziz Yıldırım, İzmir çetesi var. çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yıl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler. Yönetimin yaptıkları iyi şeyler için teşekkürler. Fenerbahçeliler olarak mutlu oluyoruz değerlendirmesinde bulundu.

çocuklarımız artık mutlu olmalı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli çocukların mutlu olması gerektiğini yeniden hatırlatarak,, Fenerbahçe en büyüktür. Bunun herkesin farkında olması lazım. çocuklarımız artık mutlu olmalı, okullarına rahat rahat gitmeli. Biz Fenerbahçeyi şampiyon yapmaya geliyoruz diyerek sözlerini noktaladı.

Ana Sayfaya Git