Bağlar’ın sporcu ordusu

Diyarbakır’ın en büyük ilçesi olan Bağlar’da kaymakamlık, belediye, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonu ile yüzlerce çocuk kötü alışkanlıklardan kurtarılarak spora kazandırılıyor.

Haberler 09.08.2019 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda genç nüfusun en fazla olduu bölgelerin banda gelen, ayn zamanda yoksul ve dar gelirli vatandalarn yaad yerleim yeri olarak bilinen Balarda yerel yönetim ve devlet kurumlar arasndaki uyum, gençlik ve spora yönelik projelerde meyvelerini veriyor. Kaymakamlk, belediye, Gençlik ve Spor lçe Müdürlüü ile Halk Eitim Müdürlüünün koordinasyonu ile yürütülen projede yüzlerce çocuk spora yönlendirilerek hem kötü alkanlklardan hem de sokaklardan kurtarlyor.

Balar Belediyesinden malzeme destei

Futbol, voleybol, masa tenisi ve basketbol bata olmak üzere birçok branta yl boyunca devam edecek çalmalara aileler de çocuklarn yalnz brakmayarak destek veriyor. Balar Kaymakamlnn öncülüünde Balar lçe Gençlik ve Spor Müdürlüü ile lçe Halk Eitim Müdürlüü tarafndan görevlendirilen alannda uzman spor eitmenlerince yürütülen çalmalara katlan çocuklara Balar Belediyesi malzeme ve ulam destei salayarak katkda bulundu.

Dereceye girenlere ödüller verildi

çeitli spor branlarnda yaplan turnuvalarda dereceye giren takmlar için lçe Gençlik Merkezi salonunda ödül töreni düzenlendi. lçe Emniyet Müdürü Osman Gündüz, Gençlik ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Balar Belediyesi Kültür Müdürü Mirzeddin Yaa, Balar Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Gültekin ve davetlilerin katld törende baarl takmlara ödülleri takdim edildi.

Bakan Beyolu ve Kaymakam Demirtaa teekkür

lçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Masum Ayhan, Balarda yüzerce çocuu kötü alkanlklardan kurtararak spora kazandrmay amaçlayan projeye destek veren Balar Kaymakam Bar Demirta ve Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu bata olmak üzere tüm kurum ve kurululara teekkür etti.

Ellerindeki Türk bayraklaryla salonda renkli görüntüler oluturan yüzlerce çocuk, törenin ardnda programa katlan davetlilerle hatra resmi çektirdi.

çalmalara katlan çocuklar ve aileleri, malzeme ve ulam destei salayarak projeye katkda bulunan Balar Belediyesine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git