Bal’da yılbaşı öncesi mesaisi

BAL 9.Grup’ta 12.hafta karşılaşmaları yarın (Cumartesi) günü yapılacak. Günün en önemli maçında Diyarbakırspor ve Mazıdağı Fosfatspor’la saat 13.00’da Mardin 21 Kasım Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Haberler 29.12.2023 - 13:00 Son Güncelleme : 29.12.2023 - 13:00

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grupta 12.hafta maçları yılbaşı tatili nedeniyle yarın (Cumartesi) günü oynanacak.

25er puanlı Diyarbakırspor ve Mazıdağı Fosfatspor, Kahramanmaraş bölgesi hakemi Yahya Yenenin düdük çalacağı maçta kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmanın sonucu şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiriyor.

27 puanla lider olan Bitlis Özgüzelderespor, Diyarbakır Seyrantepe Tesislerinde grubun zayıf takımı Adaletsporla karşılaşacak. Ancak geçen hafta Hakkri deplasmanına gitmeyen Adaletsporun bu maça çıkıp çıkmayacağı belli değil.

DİĞER DİYARBAKIR TAKIMLARININ MAçLARI

19 puanla 5.sırada bulunan Bağlar Belediyespor, Elazığ bölgesi hakemi Emrullah Baydarın yöneteceği karşılaşmada Seyrantepe Spor Tesislerinde grubun önemli ekiplerinden Van Gölü Sportif Faaliyetlerle karşılaşacak.

Diyarbakır temsilcilerinden 10 puanlı Yenişehir Belediyespor, Siirt deplasmanında Kayabağlar Gençliksporun konuğu olacak.

6 puanı bulunan çınar Belediyespor ise Batmanda 19 Mayıs 2 Nolu Sentetik Sahada Batman Kayrasporla puan mücadelesine çıkacak.

BAL 9.Grupta haftanın tüm maçları saat 13.00da başlayacak.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git