Beşiktaş, Alexander Oxlade-Chamberlain'in için görüşmelere başladı

Beşiktaş, İngiliz orta saha futbolcusu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Haberler 14.08.2023 - 12:28 Son Güncelleme : 14.08.2023 - 12:29

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞnin Borsa İstanbula gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, Profesyonel futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlainin transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır. ifadeleri kullanıldı.

Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpoolda forma giyen serbest oyuncu statüsündeki Oxlade-Chamberlain, ülkesinin milli takımında da görev aldı.

Futbol kariyerine Southamptonda başlayan 29 yaşındaki oyuncu, 2011-2017de Arsenal, 2017den sonra da Liverpoolda top koşturdu. Premier Ligde 235 müsabakada 20 gol kaydeden Jamaika asıllı İngiliz futbolcu, UEFA Şampiyonlar Liginde ise 51 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı.

Oxlade-Chamberlain, kulüp kariyerinde birer kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcu, İngiltere Kupasını 4, İngiltere Lig Kupasını 1, İngiltere Süper Kupayı ise 3 kez kaldırdı.

Deneyimli futbolcu, İngiltere Milli Takımı formasıyla da 35 müsabakada 7 kez gol sevinci yaşadı.

Ana Sayfaya Git