Beşiktaş-Kasımpaşa maçından notlar

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, geçen hafta oynanan Atakaş Hatayspor maçının kadrosuna göre 3 mecburi değişiklik yaptı.

Haberler 05.01.2024 - 20:18 Son Güncelleme : 05.01.2024 - 23:17

Teknik sorumlu Topraktepe, Afrika Uluslar Kupasında mücadele edecek milli takımlarına çağrılan Omar Colley, Arthur Masuaku ve Daniel Amarteyin yokluğunda Necip Uysal, Emrecan Terzi ve Gedson Fernandese forma verdi.

Kasımpaşa karşısında kaleyi Mert Günoka teslim eden Topraktepe, savunmayı Onur Bulut, Bakhtiyor Zaynutdinov, Necip Uysal ve Emrecan Terzi dörtlüsünden oluşturdu.

Orta sahanın merkezinde Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes ve Salih Uçanı görevlendiren siyah-beyazlı teknik adam, hücum hattında Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Jackson Mulekaya forma verdi.

GEDSON 2 MAç SONRA 11DE

Gedson Fernandes 2 maçlık aranın ardından 11deki yerine kavuştu.

Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinde sakatlanan Portekizli futbolcu, Corendon Alanyaspor ve Atakaş Hatayspor maçlarında tedavisi devam ettiği için görev alamamıştı.

EMRECAN DOĞUM GÜNÜNDE SİFTAH YAPTI

Beşiktaşın 20 yaşındaki genç futbolcusu Emrecan Terzi, siyah-beyazlı formayla ilk lig maçına Kasımpaşa karşısında çıktı.

A takım seviyesindeki ilk maçını UEFA Avrupa Konferans Liginin de Lugano karşısında oynayan Emrecan, siyah-beyazlı takımın 2-0 kazandığı mücadelede ilk gol sevincini de yaşamıştı.

Bugün doğum günü olan 2004lü oyuncu için siyah-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından kutlama mesajı paylaştı.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Beşiktaşlı futbolseverler, Kasımpaşa mücadelesine ilgi göstermedi.

Tribünlerde çok sayıda boşluk dikkati çekerken, Kasımpaşa taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün bir kısmını doldurdu.

Öte yandan iki takımın sahaya çıktığı esnada stat hoparlöründen Baba filminin müziği çaldı.

Ana Sayfaya Git