Beşiktaş-Lugano maçından notlar

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında İsviçre ekibi Lugano'yu konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Konyaspor maçının kadrosuna göre 4 değişiklik yapt

Haberler 05.10.2023 - 19:59 Son Güncelleme : 05.10.2023 - 20:01

Konyaspor maçına 11de başlayan Daniel Amarteyin yerine Eric Baillyyi görevlendiren Güneş, Milot Rashicayı kulübeye çekerek Rachid Ghezzalı, Jackson Muleka yerine Cenk Tosunu görevlendirdi. Tecrübeli teknik adam, Bahtiyar Zaynutdinovu yedek kulübesine alarak orta sahanın merkezinde Alex-Oxalade Chamberlaine forma verdi.

Mert Günokun yokluğunda Ersin Destanoğluna kaleyi teslim eden Şenol Güneş, savunma dörtlüsünü Valentin Rosier, Bailly, Omar Colley ve Arthur Masuakudan oluştururken, orta sahanın merkezinde Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic ve Chamberlainden kurdu. Güneşin hücum hattı ise Ghezzal, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakardan oluştu.

BAKAN BAK DA MAçI İZLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaşın Lugano ile oynadığı mücadeleyi izledi. Bakan Bak, mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

İSTİFA PROTESTOLARINA MÜZİKLİ MÜDAHALE

Beşiktaşlı taraftarların, başkan Ahmet Nur çebi ve yönetimine yönelik istifa tezahüratları Lugano maçı öncesinde de devam etti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların ısındığı sırada yönetim aleyhine istifa tezahüratları yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapıldı.

CHAMBERLAİN, CENK VE GHEZZAL BİR MAçLIK ARANIN ARDINDAN YENİDEN KADRODA

Güneş, Alex Oxlade-Chamberlain, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzala bir maçlık aranın ardından Lugano karşısında yeniden ilk 11de görev verdi.

Üç futbolcu son olarak Adana Demirspora 4-2 kaybedilen karşılaşmada sahaya ilk çıkan kadroda yer almıştı. Siyah-beyazlı üç oyuncu Konyaspor maçında da oyuna sonradan girerek görev yapmıştı.

Ana Sayfaya Git