Bismil'in bileği bükülmüyor

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi A Grubu lideri Bismil Belediyespor, oynadığı 17 maçta yenilgi yüzü görmezken gösterdiği başarı ile alkış topluyor.

Haberler 15.02.2012 - 10:09 Son Güncelleme : 15.02.2012 - 10:09

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi A Grubu lideri Bismil Belediyespor, oynadığı 17 maçta yenilgi yüzü görmezken gösterdiği başarı ile alkış topluyor.

BİLİNÇLİ TRANSFER POLİTİKASI Bismil Belediyespor Kulübü Başkanı Remzi Sarısarkan ,geçen yılki iskelet kadroyu koruyarak takviyeler yaptıklarını, bunun da başarıyı getirdiğini söyledi. Sarısarkan, Transfer ettiğimiz sporcular kendilerini kanıtlamış her takımın istediği sporculardı .Geçen yıldan kalan sporcularımız vardı ,onlara yeni takviyeler yaparak iyi bir harmanlama yaptık.Uyumlu bir kadro oldu. Antrenörlüğe eski sporcularımızdan Mithat Ekinciyi getirdik .Kendisi akademisyen bu işin okulunu okumuş başarılı bir antrenördür. Belediye Başkanımız bize destek veriyor. Fakat bu sadece belediye başkanımızla sınırlı olmamalı .İlçemizin mülkü amirleri ,iş adamları da destek vermeli .Başarı birliktelikten gelir . diye konuştu.

AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK Teknik Sorumlu Mithat Ekinci ise güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek,başarıda en büyük etkenin aile ortamını sağlamaları olduğunu kaydetti.

Ekinci,17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlik alırken hiç yenilmedik. 84 gol atıp sadece 8 gol yedik. Yenilgisiz şekilde yolumuza devam ediyoruz. Aile ortamı oluşturduk. Başarımızın mimarı Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğludur. Maddi ve manevi tüm desteği sağlıyor. Kulüp Başkanımız Remzi Sarısarkan da sorunlarımıza kafa yoruyor,mesai harcıyor ve çözüm üretiyor. Hedefimiz Play-Offta şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. dedi.

Ana Sayfaya Git