Büyükşehir yine kayıp!

Sarı-Kırmızılı takım,Kocaeli Kartepe’deki ikinci hazırlık maçını da aynı skorla 1-0 kaybetti. TFF, tesis yardımı olarak kulübe 150 bin TL kaynak yardımında bulundu.

Haberler 13.08.2012 - 12:35 Son Güncelleme : 13.08.2012 - 12:35

SİVAS EYLÜLE TEK GOLLE

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta 8 Eylülde başlayacak yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçlarında gol sorunu yaşıyor. 2.Lig ekibi Bandırmaspora 1-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı takım, 3.Lig 2.Grupta yer alan Sivas 4 Eylül Belediyespora da aynı sonuçla teslim oldu. İlk 2 hazırlık maçında iyi mücadele ortaya koymasına rağmen gol yollarında yetersiz kalan takım bu anlamda olumlu sinyal vermezken, teknik heyetin istediği golcü özellikli forvet için arayışlar hızlandırıldı.

Sarı-Kırmızılı takım, ilk etap kampının sonuna kadar ayrıca İstanbul Güngörenspor ve henüz açıklanmayan 1 takımla daha maç yapacak.

TFFDEN TESİS YARDIMI GELDİ

Bu arada TFF, Diyarbakırspordan sonra Büyükşehir Belediyespora da para yardımında bulundu. TFF Tesis ve İdari İşler Komisyonu Başkanı Edip Erenin desteğiyle Büyükşehir Belediyespora 150 bin TL tesis yardımı yapıldı. Bu parayla Seyrantepedeki tesislerin eksiklerinin giderileceği öğrenildi. TFFnin Diyarbakırın profesyonel liglerdeki 2 temsilcisi Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespora maddi yardımda bulunmaya devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Kocaeli Kartepede devam eden ilk etap kampını 17 Ağustosta tamamlayacak olan Büyükşehir Belediyesporun, ikinci etabı da 21 Ağustostan itibaren aynı yerde yapacağı açıklandı. Arial

Ana Sayfaya Git