Kategoriler
Spor 27 Ağustos 2026
AnasayfaSpor › Haber
Spor

Diyar galibiyeti selfi ile kutladı

Şampiyonluk yolunda kırılma noktası sayılan maçlardan biri olan Tarsus İdman Yurdu maçının kazanılmasından sonra Diyarbekirspor soyunma odası bayram yerine döndü.

Haber Merkezi 17 Ocak 2017 10:22 1

1-0’lık yenilgiden kurtularak bu önemli maçı 3-2 kazanan Yeşil-Kırmızılılar büyük sevinç yaşadı. Soyunma odasına inerek galibiyet coşkusuna ortak olan Başkan Feyzi İlhanlı,teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek galibiyet primlerini artırdı.

Soyunma odasında özçekim resmi çeken Yeşil-Kırmızılı takım,bunu sosyal medya hesabında paylaştı.

STADA ALINMAYAN TARAFTARLAR BİNALARDAN DESTEK VERDİ

Tarsus İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle maça alınmayan Diyarbakır’lı taraftarlar,stadın çevresindeki binalarda bayrak açarak Diyarbekirspor’a destek verdi. Maçın ardında stat çıkışında takıma sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar,kafileyi alkışlarla uğurladı.

Diyarbekirspor yönetimi, takıma gösterilen ilgiden dolayı Çukurova’daki taraftarlara teşekkür etti. Açıklamada,maçın centilmence geçtiğine de vurgu yapılarak Tarsus İdman Yurdu yönetimine ve taraftarlarına da teşekkür edildi.

Paylaş
Etiketler