Diyar hakeme tepkili!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, hakem kararlarından memnun değil. Son olarak oynadıkları 1461 Trabzon FK maçında hakem hataları yüzünden mağdur olduklarını belirten Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, bu sezon birçok maçta bu şekilde puan kaybettiklerini söyledi.

Haberler 17.02.2022 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tek taleplerinin adalet olduunu belirten lgin, Biz kimseden bizi kayrmalarn istemiyoruz. Ne bize ne bakalarna hakszlk yaplmasn. Kim iyi oynuyorsa ve hak ediyorsa o kazansn. Bu sezon çok madur edildik. Maçlarmzda bariz hakem hatalar var. Son olarak 1461 Trabzon FK maçnda ofsayttan gol yedik, penaltmz verilmedi. Hadi ofsayt iyi süzemedi hakem, ama penalt çok net olmasna ramen es geçildi. Bundan sonra maçlarmzda görev yapacak hakemlerin adil kararlar vermelerini bekliyoruz. Sahadaki futbolcularn emeklerine yazk edilmesin dedi.

HAKEME TEPKL

lgin, takm olarak iyi mücadele ortaya koyduklarn da dile getirerek gelecekten umutlu olduunu söyledi. lgin, Devre arasnda ayrlan oyuncular oldu. Bunlarn yerine daha çok takm ruhuna uygun, gelecek vaat eden isimler transfer ettik. Henüz takma giremeyen oyuncularmz var. Bunlarn da girmesiyle takmmz daha da güçlenmi olacak. Takmn mücadelesinden memnunuz. Bu takm ligde çok can yakacak. Kesinlikle üst sralara çkacaz. Bundan en ufak bir endiemiz yok diye konutu.

Ana Sayfaya Git