Diyar, Rize'de kalacak

Diyarbakırspor, kazanması halinde ligde kalmasını büyük ölçüde garantileyecek Ofspor maçı için yarın yola çıkacak.

Haberler 04.05.2012 - 10:57 Son Güncelleme : 04.05.2012 - 10:57

Kafile,Trabzon yerine Rizede kamp yapacak.

NEDENİ ;RİZE DAHA YAKIN Diyarbakırsporun Ofspor deplasmanı programı belli oldu. Diyarbakırdaki çalışmalarını yarın tamamlayacak olan Diyarbakırsporun yarın akşam Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzona gideceği ve buradan da Rizeye geçeceği açıkladı. Of,Trabzonun ilçesi ancak Diyarbakırspor,Trabzon merkezi yerine Rizede kamp yapacak. Bu kararın nedeni de Rizenin Ofa daha yakın olması. Rize Dedeman Otelde kamp yapacak olan Diyarbakırspor, Pazar sabahı maçın oynanacağı Of İlçesine geçecek. Yeşil-Kırmızılı takım, maçtan sonra tekrar Rizeye dönüp geceyi burada geçirdikten sonra Pazartesi günü Trabzon-Ankara aktarmalı uçak yolculuğuyla Diyarbakıra dönecek.

TAKIMA MORAL YEMEĞİ Ligdeki kader maçlarından birini Pazar günü deplasmanda Ofsporla oynayacak olan Diyarbakırspora moral yemeği verdi. Eski yöneticilerden Felat Hevedanlının Doğan Sofra Salonunda verdiği yemeğe Kulüp 2.Başkanı Mahmut Yaşa ve yöneticilerin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Hevedanlı, Spor Toto Süper Ligde olması gereken Diyarbakırsporun bu durumda olmasının kent adına üzücü olduğuna dikkat çekerek, her şeye rağmen takımın bu sezon ligde kalmasının önemli olduğunu söyledi. Eski yönetici ve STK yöneticilerinden oluşan komisyonun takıma ligde kalma primi vermek için çalışma yaptığını da kaydeden Hevedanlı,Rakam kesinleşmedi. Kendi aramızda konuşuyoruz ve karara bağlamak üzereyiz. Ama böyle bir primin ödeneceğini bilin. Ligde kalacağınıza inanıyoruz. Yeter ki kendinize güvenin. Bu işi başaracaksınız. Ligde kalmanız bu kent adına çok önemlidir. Trabzona gelip sizlere destek vereceğiz. Bu kentin sizin başarınıza çok ihtiyacı var. dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır