Diyarbakır DSİSpor'un Milli Takım gururu

Alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla bilinen Diyarbakır DSİSpor, U15 milli takımına Türkiye’de futbolcu kazandıran tek amatör kulüp oldu. Yeşil-Beyazlı kulübün genç futbolcusu Arda Öztürk, milli takımın Kuzey Makedonya ile yapacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağrıldı. 14 yaşındaki futbolcunun başarısı alt yapıya yapılan yatırımın sonucu olarak değerlendirildi.

Haberler 14.10.2021 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr DSSpor, alt yapda önemli bir baarya daha imza att. U15 milli takmnn kadrosuna oyuncusu seçilen tek amatör kulüp Yeil-Beyazl kulüp oldu.

26-28 Ekim tarihleri arasnda Kuzey Makedonya ile hazrlk maçnda kar karya gelecek olan milli takmn kadrosuna çarlan Arda Öztürk, bugün milli takm kampna katlacak.

DS 10.Bölge Müdürü Mahir Arslan ve DSSpor Kulübü Bakan Mehmet Dervi Yldz, oyuncunun milli takma seçilmesinden dolay çok mutlu olduklarn dile getirerek, gençlerin spora kazandrlmasna yönelik çaba ve desteklerin devam edeceini dile getirdi.

TEKNK SORUMLU TANI :BÖLGENN E GÜçLÜ ALT YAPISI BZDE

Yeil-Beyazl kulübün teknik sorumlusu Ahmet Tan, yllardr alt yapda büyük emek verdiklerini ifade ederek Ardann milli takma seçilen tek amatör kulüp sporcusu olmasnn da bunun eseri olduunu kaydetti.

Desteklerini esirgemeyen DS Bölge Müdürü Arslan ve kulüp Bakan Yldza teekkür eden Tan,Bölgenin en güçlü alt yapsna sahip kulüp olmakla gurur duyuyoruz. Bunun semeresi olarak oyuncularmz milli takmlara seçiliyor. Bir çok profesyonel kulüpte oyuncumuz var. Yöneticilerimizin desteiyle daha güzel iler baaracaz. dedi.

Ana Sayfaya Git