Diyarbakır'da karate turnuvası yapıldı

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, Karate İl Temsilciliği tarafından yapılan 2021 yılının ilk karate turnuvası Kayapınar Spor Tesislerinde 100'e yakın minik, yıldız ve genç karateci sporcuların katılımı ile gerçekleşti.

Haberler 07.09.2021 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sporcular korona virüs salgn önlemleri kapsamnda kademeli olarak müsabaka alanna alnd. HES kodlarnn da kontrolü ile birlikte temizlik, hijyen ve sosyal mesafeye de dikkat edilerek sporcu velileri tribünde yerlerini aldlar.

Diyarbakr Karate l Temsilcilii tarafndan yaplan 2021 ylnn ilk karate turnuvasna Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Ak Parti Kayapnar lçe Bakan Uur Delidere, Diyarbakr Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bakan Remzi Dayan, Kayapnar Spor Tesisleri Amiri Hac Özbilek, Nevzat Bozku Spor Kulübü Bakan Nevzat Bozku, Diyarbakr Gençlik ve Spor kulübü Bakan eyhmus Kzlaslan ve sporcu velileri katlm salad.

ampiyonlar madalya ve kupalarn aldlar

Turnuvada dereceye giren minik yldz ve genç karateci sporcular ve spor kulüplerine kupalar Diyarbakr Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Ak Parti Kayapnar lçe Bakan Uur Delidere, Diyarbakr Amatörler Sporcular Kulüpleri Federasyonu Bakan Remzi Dayan tarafnda takdim edildi. Diyarbakr Karate l Temsilcisi Ahmet Yazar sporcularnn sal açsndan ve korona virüs salgn önlemleri kapsamnda minik, yldz ve genç karateci sporcularmz kademeli olarak müsabaka alanna aldk. Amacmz bu turnuvada kulüplerimiz, antrenörlerimiz, sporcularmz için yeni döneme adaptasyon noktasnda öncü olmas ve sporcularmzn ailelerine de çocuklarn spora yönlendirmeleri noktasnda güçlü bir mesaj olacaktr. Salkl balayan ampiyonann salkl bir ekilde tamamlanmas için tüm hazrlklarmz tamamladk dedi.

Ana Sayfaya Git