Diyarbakır’da okul sporları için değerlendirme toplantısı

Diyarbakır’da yeni eğitim ve öğretim yılı kapsamında okul sporları faaliyetleri için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haberler 20.10.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Öretmen Evinde gerçekleen toplantya Vali Yardmcs Hasan Gökpnar, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Büyük ehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Bakan Mehmet Kesen, ilgili temsilciler ve beden eitimi öretmenleri katld. Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, toplantnn açl konumasnda, okul sporlarnn önemine deindi. Demir, organizasyonlara yönelik yaplamayan ödeneklerin geçen hafta Ankarada ele alndn belirtti. Demir, geçen yl il dnda yaplan organizasyonlarda ödeme sknts yaandn bu sorunun tüm illeri kapsadn kaydederek, Geçtiimiz hafta Ankarada yaplan toplantda ümit dolu sözler aldk. Ksa sürede bu skntlar giderilecektir dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdür Mehmet Demirin açl konumasnn ardndan söz alan Diyarbakr Vali Yardmcs Hasan Gökpnar, geçen yl yaanan sorunlardan dolay gerekli tedbirleri alacaklarn, bütün kamu, kurum ve kurulularn da okul sporlar faaliyetleri için gerekli destei vereceini ifade etti. Gökpnar, eitim ve sporun birbiri ile balantl olduunu ve Diyarbakrda eitim ve sporun daha ileriye tanmas için gerekli olan admlarn atlacan sözlerine ekledi.

Konumalarn ardndan bu yl yaplacak okul spor faaliyetlerine, müsabakalarn branlara göre balayaca tarihlerine ve planlanmas yapld.

Ana Sayfaya Git