Diyarbakırlı çocuklar Fenerbahçe'nin konuğu oldu

Sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerinin organizasyonuyla Diyarbakır'ın Sur ilçesinden gelen çocuklar, Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Amed Sportif Faaliyetler ile yapacağı maçları izleyecek

Haberler 01.03.2016 - 09:37 Son Güncelleme : 01.03.2016 - 09:37

Fenerbahçe Kulübü, kongre üyelerinin organizasyonuyla Diyarbakırın Sur ilçesinde yaşayan ve daha önce İstanbulu görmemiş 8-10 yaş arası çocukları 4 gün boyunca konuk edecek.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Diyarbakırın Sur ilçesinden 45 çocuk, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Ligde bu akşam Beşiktaş ile yapacağı maçın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı karşılaşmayı da izleyecek.

Fenerbahçenin konuğu oldu

Fenerbahçenin konukları, İstanbul seyahatinde ilk olarak Ülker Stadını ziyaret etti. Fenerbahçe Müzesi ve stat içindeki Fenerium mağazasını gezen çocuklara, isimleri yazılı 21 numaralı çubuklu Fenerbahçe forması ve çeşitli Fenerium ürünleri hediye edildi.

Diyarbakırlı çocuklar, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi çocuk Meclisinin konuğu olarak Ataşehir Belediyesine gidecekler. Erenköydeki Oyuncak Müzesini gezecek 45 çocuk, 2 Mart çarşamba günü ise Fenerbahçenin antrenmanını takip edecek.

3 Mart Perşembe günü Topkapı Sarayı başta olmak üzere kent turuna çıkacak minik ziyaretçiler, aynı akşam Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanacak maçı seyredecek.

Ana Sayfaya Git