Diyarbekirspor borsaya açılıyor

Kulüp Başkanı Turan İlgin, yakın zamanda borsada faaliyet göstermeye başlayacaklarını açıkladı.

Haberler 24.07.2021 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Bakan Turan lgin, kulübün gelecei hakknda önemli deerlendirmelerde bulundu. Geçen sezon gerek saha içerisinde gerekse saha dnda çok iyi kenetlenerek 8 ylki özleme son verdiklerini belirten Bakan lgin , ayn birliktelii bu ylda ortaya koyarak Diyarbakrn 10 yllk 1.Lig hasretine son vermek için ciddi çalmalar yürüttüklerini ifade etti.

Bakan lgin ,Bize geçen sezon baary istikrar getirdi. Bunu korumak için yönetim, teknik heyet ve kadro istikrarn devam ettirdik. Bu yl da ampiyon olmak istiyoruz. 2.LIgin en çetin grubuna dütük ama korkmuyoruz. Biz zoru severiz. imdiye kadar iç transferde 8 oyuncumuz ile yeniden anlatk, d transferde 16 oyuncuyu kadromuza dahil etti. lk etap kampnn durumuna göre 3 veya 4 tranafer daha yapacaz. Kolej havas yaratacaz. Tüm transferleri titizlikle yapyoruz dedi.

ampiyonluktan Sonra Verilen Sözler Tutulmad

lgin, geçen sezonun sonunda ehirde kendilerine verilen destek sözlerinin yerine getirilmediini de kaydetti. lgin,Maçlarmza gelmeleri, ampiyonluumuzu tebrik etmeleri, resimlerle mesaj vermeleri güzeldi. Ancak verdikleri sözler de vard. Bu yl daha iyi takm kurmamz için çeitli destekler salama sözleri verildi.imdiye kadar hiç biri tutulmad. Bu dönemde yanmzda olmalar gerekir. yi günde herkes olur, önemli olan bu günlerde olmaktr.

8 yldr kimseden tek kuru almadan ayakta kalan bir kulüp olarak artk ehrin desteini beklemek hakkmzdr diye konutu.

Kulüp Borsaya Açlyor

lgin, kulübün ekonomik ve ticari olarak güçlenmesi için yeni bir çalmay hayata getireceklerini de açklad.

lgin,Galatasaray , Fenerbahçe, Beikta, Trabzonspor ve bir çok önemli kulüp borsada faaliyet gösteriyor. Bundan sonra inallah Diyarbekirspor da olacak. Bir giriimci ile beraber bu ii yapacaz. Önümüzdeki günlerde baka projelerimizi de hayata geçireceiz. Hem sportif baar hem ticari ve ekonomik kalknma diyoruz ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git